Arkadaşlar bugun işten ayrıldım.Size ilk once calışma ortamımı anlatayım sonra yorumlarınızı bekliyorum.Benim eski işyerinde elektronik uzerine calışıyoduk(serigrafi)Ben işe ilk girdiğimde baskı makinası kullanan bi adamın yanında yardımcıydım.Daha sonra kendim makinanın başına gectim ama yapamadım.Sonra el tezgahına gectim.El tezgahında gayet guzel giderken hastalanmaya başladım.Doktora gittim ve doktor bana işten ayrılmam gerektiğini soyledi.Sebebi ise tinerli ortamda bulunmam.İşte calışırken gun boyunca en az 20 kilo tiner kullanıyodum.Doktor ise bunun bana cok zararlı olacağını soyledi ve 2 ay iyi dayanmış senin vucudun dedi

Daha sonra bunu patrona soyledim.Patron bana bir secenek daha soyledi.Kesim bolumune gecebileceğimi ve orda tiner kullanımın daha az olduğunu soyledi.Bende tamam dedim.Kesim gectiğimde eski ortamım kaybolmuştu.Pek arkadaşım kalmamıştı.Calışıyordum ama iş beni sarmıyordu.Herkes okuz gibi duruyor ve hic konuşmuyordu.İyice sıkıldım.Sonra işi takmamaya başladım

.8.30 ta olan işe 9.00 gittim

10 dakika erken cıktım vesayre vs.Ustelik sigara icmek yasak,tel yasak,radyo yasak.Bugun ise patronun bana fırcasıyla birlikte işten ayrıldım.Orda tam 4 ay calıştım(hapishanede)Sizce cıkmakla doğrumu yaptım???