İyi gunler arkadaşlar.
Kısa bir suredir bir sorunum var; Windows Media Player 11 de hic bir sorun yoktu taki bugune kadar; Delphi gorsel eğitim setini indirmiş ve demon tools dan iso kalıbındaki eğitim cd sini acmıştım ama sorunumun bununla bi ilgisi olabileceğini hic sanmıyorum sadece en son yaptığım iş buydu zaten sonrada demon tools danda dosyayı cıkarttım sonuc gene aynı. Windows Media Player 11; mp3 leri acıyor ama iş Avi,Mpeg formatındaki filmlere gelince ses cıkmıyordu bende filmleri nero show time, Quick Time, Avi Player,Media Player Classic turunden media oynatıcılarla actım ve ses gene cıkmadı.Sadece VLC Media Player ile tum filmlerde ses cıkıyor. Codek sorunu vardır diye K-lite nin 4.5.3 unu indirip kurdum sonuc gene aynı ses yok. Acaba ses driverindamı birşey var dedim ses driveri sound max’i silip kurmayı duşundum ama ses; tum media oynatıcılarda ( Media Player Classic ve Avi Player haric ) mp3’lerde cıkıyor.Windows Media player ile MP3 leri actığımda 5+1 hoparlorumden 1 tanesinde ses cıkmıyor, VLC Media Player ile bi MP3 actığımda bu sefer hoparlorlerimden 2 tanesi deaktif oluyor. Sadece filmlerde media oynatıcıların azizliğine uğruyorum bu durumdanda beni VLC Media Player kurtarıyor ama ben tum media oynatıcılarımın eksiksiz, sağlıklı bir şekilde calışmasını istiyorum. Buna ek olarak; PC de bazı uygulamalarda da ses cıkmıyor orneğin; bu sorun ortaya cıkmadan once A73 Piano Station ( ve 1,2 prog daha ) isimli programdan ses cıkıyordu bu sorun cıktıktan sonra bu programdan da ses cıkmamaya başladı ve onemli bir noktada artık internetten seyrettiğim videolardan da ses cıkmıyor. Bu saydığım sorunların hepsi dediğim gibi bir anda baş gosterdi.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarımdan sağlıklı cevaplar almadan birşey yapmayacağım.
Sorunum nedir? Duzeltmek icin ne yapmam gerekir? Bu konu ile ilgili sağlıklı bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden ilgi ve alakanız icin teşekkurler. Selametle
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Arıza Teknik Destek
- Media Oynatıcılarda Ses Sorunu ( Yardım )