Forum tr uyeleri ve bilgisayar sevdalıları sorunum var guc kaynağı yardım istyorum sizden yarın alıcam dolar duşmuşken tam zamanı diyorum oncelikler
merhaba arkadaşlar inter core duo 2 1,8 işlemcim ve 9600 gt 512/256 mb ekran kartım var ve 2 gb rem var ve sorunum power suply yetersiz olması yani 9600 gt alınca yetmedi power ve bende yenisini alıcam eskiden 7600 gs vardı işte ben yeni aldım 9600 gt ama bi 3 ay oldu bazen sistem acılmıyor oyunlarda donmalar biliyorum powerden yapıyor 9600 gt oldukca yuksek bir kart gibi kendisi 400 yada 450 arası bişi istyor mevcut 380 waat bende takılı olan ve power hangisisine yetsin boşta 55 derce ekran kartım oyunlarda 75 /80 oluyor power fanımı dondursun kasa icinde olan ekran kartına mı yetsin yetmiyor işte ben su poweri alcam bu benim işimi gorur mu lutfen konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevap versin

YEni uye olunca link veremiyorum int bi bakın benim icin HIGHPOWER 500W 20+4 Pin Bağlantılı 120mm Fan OnOff Duğmeli PFC benim alcağım yerde 135 lira

ozellikleri

HIGH POWER SLI cıkışlı "Plus+ Power 500W"
Teknik Ozellikler:
Max. Guc: 500W
Verimlilik: %80+
Soğutma sistemi: Ortam ısısı veya yuke bağlı 12cm değişken hızlı fan
MTBF: 100.000 saat calışma suresi (%75 yuk altında)
Geliştirilmiş cift ileri devre tasarımı ve 2 katlı PCB
6*Star koruma sistemi: 6 kademeli gerilim, akım, sıcaklık ve kısa devre
korumaları sayesinde her turlu guc dengesizlikleri ve kazalara karşı
onlem mekanizması.
* Yuksek Gerilim Koruması
* Duşuk Gerilim Koruması
* Yuksek Akım Koruması
* Yuksek Sıcaklık Koruması
* Kısa Devre Koruması
* Yuksek Guc Koruması
Cıkış Değerleri
12V1: 18A , 12V2: 18A, 5V: 25A, 3.3V: 20A