merhaba,
guz doneminde teknik resim1 dersinden kaldım ve 2.donemde sistem otomatik ders secimi yaptı 1.sınıflara ve benim programıma teknik resim 2 dersi eklenmiş bulunmakta.
bu donem irregular oğrenciler icin bizim 1. donemde gorduğumuz dersler de acılmış buna teknik resim1 de dahil.
dersin hocası ben 1'i veremediğim icin 2'yi alamazsın dedi.
ders programı cakışmamasına rağmen aynı anda ikisini alamayacağımı,2'yi ancak yaz okulunda alabileceğimi soyledi.
fakat işin garibi bundan sonra başlıyor.
okulun butun yonetmelikleri,ders iceriklerini didik didik etmeme rağmen, değil teknik resim icin,bizim bolumde (mimarlık) hic bir ders icin on koşul hakkında en ufak bir şey yazmamakta.yani bu derslerin bağlayıcılıkları ile ilgili.
haftaya ekle cıkar haftası var ve hoca bana 2'yi cıkarmam gerektiğini soyledi ki,sistem bile bana bu dersi almama izin veriyor ayrıca program cakışmadığı icin 1'i de alabilirim.
sizden ricam şimdi ne yapabilirim hocaya ters duşmeden.duşuncem ekle cıkarda 1'i de ekleyip 2sini de almak ama her ikisine de aynı hoca giriyor ve kendisi bolum başkan yardımcısı
dediğim gibi yonetmelik ve yonergelerde,ders iceriklerinde bu konu ile ilgili hicbir şey belirtilmemiş olması,beni sıkıntıya sokuyor.
onerilerinizi bekliyorum...