Arkadaşlar benim pc durduk yere reset atmaya başladı bi program yuklemiştim ondan sonra olmuştu bide 3 hafta oncede 2. bi harddisk takmıştım bu zmn icinde hic sorun cıkartmamıştı neyse pc kendi kendine reset atmaya devam edince ben format attım gene devam etti bu sefer pc nin kasayı acıp temizledim her yerini tertemiz yaptım sonra bu seferde pc kendi kendine kapanmaya başladı bu boyle devam ediyodu işte kapandıktan 3 dk sonra acılıyodu. Bide internette cok fazla gezindiğimde yada pc de işlem yaptığımda daha cabuk kapanıyo bilgisayar. Sonra bendeki pentium4 3.0 işlemciyi cıkarıp 1.8 işlemci taktım bu seferde kapanıyodu ama oburu ortalama 30 dk da kapanıyo 1.8 işlemci 1 saatte fln kapanıyo. Bugunde 3.0 işlemciyi taktım gene kapandı bu sefer duğmeye basıyorum fanlar 1 saniye donuyo kapanıyo sonra 1.8 işlemciyi taktım o da calıştı kapandı bu sefer oda 1saniye calışıp kapandı işlemcileri yine değiştirdim olmadı bi 25 dk sonra geldim actım calıştı. Bu arada 3.0 işlemci maksimum 55 derece ye cıkıyor 1.8 işlemci maksimum 40 dereceye cıkıyor. Anakart modelimde asrock p4i65g 2 tane ram takılı 1 gb 512 mb. Ekran kartı Nvidia gforce 5200 128 mb. PSU codegen 300 w