arkadaslar bende pentium 4 3.00 2 cpus ve ddr 400 512 ram olan ve bu ozelliklere sahip olan bir anakart var markasi aklımda deyil fakat mouse taktigimda makine acık deilken mouse guc geliyor daha once gelmezdi optik mouse guc geliyor makineyi actigimda duzgun bir sekilde calisiyor bir oyuna girdigimde takılıyor mouse 30 sn felan sonra geri calisiyor ama pc de sorun yok normal bir sekilde işlem devam ediyor anakart ta bir sorun var yoksa mouse tami karar veremedim ses te de sorun var ses karti via anakart la tumleşik halde ve daha once ses gelirdi bir ara amfi bagladik ses cizirti yapmaya basladi format attik geri yukledim ses driver i ses gelmez oldu microfon cikisi saglam ses driver da yukluyor fakat ses yok buna nasıl bir cozum bulabiliriz ne tavsiye edersiniz mavi cıkıstan veya onboard taki ses cıkısını kasa daki on taraf ses cıkısına baglasam bu sorun ortadan kalkar mi ve baglantisini nasıl yapacam bunu da resimli olarak anlatabilirseniz sevinirim birde bende 2 tane hard disc var biri 80 gb biri 16 gb kasamda ise dvd writer ve cd rom var var anakart ta 2 tane ide cıkısı var birini dvd writer ve cd rom girili digeri hard disc e hard disce 2 ci hard disc bagladigimda gormuyor birini dvd ve cd nin ide baglantisini sokup hard disc lere taktıgımda goruyor buna da bir cozum bulabilirseniz sevinirim yardimci olanlara butun rep leri verecem simdiden allah razi olsun
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Arıza Teknik Destek
- cok buyuk sorunum var lutfen yardım edin