Merhaba arkadaşlar benim laptopum arızalı. Servise goturdum arızası chipset ten dolayı diyorlar. Onarım ucreti 200 lira civarında olur dediler ama kesin bir fiyat vermediler. Acaba chipset değişimini yaptırırsam eski performansı yakalayabilir miyim bilgisayarımda yoksa yeni bir bilgisayar mı almalıyım ? Bu arada verdikleri fiyat da biraz pahalı geldi acaba daha ucuza yapılabilir mi ?
Bilgisayarımın ozellikleri bunlar :
Anakart Intel® 965 GM Chipset İşlemci Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi, Intel® Core TM 2 Duo İşlemci T5750 (İşlemci Hızı 2.00 GHz., 2 MB L2 Cache, 667 MHz FSB) İşletim Sistemi Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium Hafıza(RAM) 3 GB DDR2 667 MHz Bellek HDD 250 GB SATA Harddisk Monitor 12.1" WXGA (1280x800) Dokunmatik, 180 Derece Donebilen TFT Renkli Ekran Ekr. Kartı 256MB paylaşımlı Intel Graphics Media GMA X3100 Ekran kartı Optik Surucu DVD ± RW DUAL Kablosuz Ağ Intel® PRO/Wireless 4965 Kablosuz Ağ Bağlantısı Bluetooth Var Kart Okuyucu Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) Diğer Ozellik Parmak izi okuyucu
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Arıza Teknik Destek
- Chipset Değişimi