Odamda 2 tane bilgisayarım var.. Birisinde takılıyorum diğerinde ya misafirlerim takılıyor ya da bir oyunda ticaret icin karakteri pazara koyuyorum..
Gecenlerde takılırken arkadaşm yanlışlıkla ayagıyla kasaya carptı.. Cok şiddetli bi darbe degildi hatta kasa yernden oynamadı bile.. Ama baktım PC dondu.. Dedim herhalde kablolardan birisi cıktı bişey yaptı falan umursamadım.. Kapattım bilgisayarı actım acılmadı..
Bilgisayar acılırken cıkan " dıt " sesi uzuyor " dıııııııııt " olarak cıkıyor sonra ses kesiliyor ve sanırım res atıyor bilgisayar kendisine.. Ekrana hic bir goruntu gelmiyor bunlar olurken.. Power dan şuphelenip bilgisayarın Power ini değiştirdim yedekteki daha iyi bir power ı ( guc kaynagı ) taktım bilgisayara.. Bunu yaparken kabloları duzeltmek icin diğer bilgisayarımı ve modemide soktum ve kapattım.. Power ı değiştirdim kabloları taktım bilgisayarı actım.. Acıldı ses kısa geldi ve devam etti.. Monitore dikkat etmedm goruntu geldimi diye sonra kapattım bilgisayarı klavyesini falan takmak kabloları duzgun yerleştirmek icin.. Klavyeyi mouse u falan taktım modemide bagladım 2 bilgisayarı birlitke actım ve 2. bilgisayar yine aynı sorunu verdi..
Hala cozemedim sorun nerede olabilir ve nasıl halledebilirim ?
Yardımlar icin şimdiden teşekkur ediyorum, yardım nitelikli post atanları repleyeceğim..
Iyi Forumlar.