Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.

Sorunum casper nirvana nb 15.6 model leptop'uma , 1 buyuk boy ice tea yi sindire sindire dokmeyle başladı , olayın ardından fişi cektim ters cevirdim , kurulaya bildigim kadarıyla kuruladım.

Fakat o sıra bulundugum evde sac kurutma makinesi olmadıgından dolayı fazlasını yapamadım ters cevirmenin haricinde.

Sorunum şoyle gercekleşti belli bir muddet sonra prize taktım bilgisayarımı, ekran da titremeler oldu yani karanlık gecişler diyebilirim. bunun ardından guc tuşuna bastıgımda herhangi bir tepki vermedi bilgisayarım .

bilgisayarımın icini actım , etil alkol ve fırca yardımıyla bir guzel , temizledim , kuruladım taktim . fakat sorun yine aynı .

Hdd yi cıkardım , denedim
klavyeyi cıkardım denedim
Ramleri sokup denedim

Yine bi cevap alamadım , Şarj kablosunu leptopuma bagladıgımda sol alt bolumde şarj kablosunun baglandıgını gorebiliyorum fakat power tuşu tepki vermiyor.

acaba sorunum anakarttamı ? , yoksa farklı bir donanımda mı bunu oğrenmemin bir yolu varmıdır acaba

son olarak şunu da eklemek istiyorum anakartta herhangi bir oksitlenme yani gozle gorulebilir bi oksitlenme mevcut degildi
benguzelce o şekerli suyu alkol ile temizledim

Nasıl bir yol izlemeliyim ,bilen arkadaslarım beni aydınlatırsa cok mutlu olurum.