İstanbul Universitesi Rektorluğunden:
DUZELTME İLANI
18.04.2019 tarih ve 30749 sayılı Resmi Gazete'de Aslına uygun olarak yayımlanan Oğretim Uyesi Dışındaki Oğretim Elemanı Kadroları ilanımızda yer alan "Dişhekimliği Fakultesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bolumu Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalına 1 adet Oğretim Gorevlisi (Uygulamalı Birim)" kadrosu ilanında bolum ismi "Klinik Bilimler" olması gerekirken sehven "Cerrahi Tıp Bilimleri" olarak yayımlanmış olup, ilan aşağıdaki tabloda yer aldığı şekliyle duzeltilmiştir.
İstanbul Universitesi Rektorluğunden:
Universitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 15.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 10 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ilgili maddeleri, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yururluğe giren "Oğretim Uyesi Dışındaki Oğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yonetmeliği"nin ilgili maddelerine gore Oğretim Gorevlisi ve Araştırma Gorevlisi kadrolarına eleman alınacaktır.
Oğretim Gorevlisi (Uygulamalı Birim) Kadrosuna Muracaat Edecek Adaylar:
1- Dilekce (Başvuru dilekcelerinde başvurulan kadronun, Birimi, Anabilim Dalı, Unvanı, Derecesi ve Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail v.s.) acıkca belirtilecektir.
2-Nufus Cuzdanı Fotokopisi,
3-Ozgecmiş,
4-Erkek Adaylar icin askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
5-Lisans/Lisansustu Diploma fotokopileri (onaylı belge)
6-Yabancı yuksekoğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Universitelerarası Kurulca denkliğini gosterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
7-Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili) (onaylı belge)
8-ALES Belgesi
9-2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay icinde cekilmiş olmalı)
10-Yabancı Dil Belgesi
11-Tecrube durumunu gosterir belge (İlan edilen kadroya bağlı olarak alınacak) (onaylı belge)
12-Sosyal Guvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda calışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (onaylı belge)
13-Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet uzerinden alınan belge)
Oğretim Gorevlisi (Ders Verecek) Kadrosuna Muracaat Edecek Adaylar:
1-Dilekce (http://yabancidiller.istanbul.edu.tr Web sitesinde yayınlanan Başvuru formu ve Dilekce orneği doldurarak ilana muracaat etmesi gerekmektedir.
3-Ozgecmiş,
4-Erkek Adaylar icin askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
6-Yabancı yuksekoğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Universitelerarası Kurulca denkliğini gosterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
8-ALES Belgesi
10-Yabancı Dil Belgesi
11-Tecrube durumunu gosterir belge (İlan edilen kadroya bağlı olarak alınacak) (onaylı belge)
12-Sosyal Guvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda calışmakta olanlar ile
ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (onaylı belge)
13-Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet uzerinden alınan belge)
Araştırma Gorevlisi Kadrosuna Muracaat Edecek Adaylar:
1-Dilekce (Başvuru dilekcelerinde başvurulan kadronun, Birimi, Anabilim Dalı, Unvanı, Derecesi ve Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail v.s.) acıkca belirtilecektir.
3-Ozgecmiş,
8-ALES Belgesi
10-Yabancı Dil Belgesi
11-Lisansustu Eğitim gorduğune dair belge (onaylı belge)
12-Tecrube durumunu gosterir belge (İlan edilen kadroya bağlı olarak alınacak) (onaylı belge)
13-Sosyal Guvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda calışmakta olanlar ile
ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (onaylı belge)
14-Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet uzerinden alınan belge)
SINAV TAKVİMİ
İLK BAŞVURU TARİHİ : 18.04.2019
SON BAŞVURU TARİHİ : 02.05.2019
ON DEĞERLENDİRME TARİHİ : 06.05.2019
GİRİŞ SINAV TARİHİ : 13.05.2019
SONUC ACIKLAMA TARİHİ : 15.05.2019
ONEMLİ NOTLAR
1-Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tum şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.
2-Adayların Devlet Hizmeti Yukumluluğu bulunmaması gerekmektedir.
3-İlan edilen bu kadrolara muracaat edecek erkek adayların askerlik yonunden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.
4-İnternet aracılığı ile yapılacak başvurular, Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen sureler icinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli
başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Başvuru yapılacak İlgili Birimin Dekanlığına/Mudurluğune ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Universitemiz sorumlu değildir.)
5-Onaylı istenen belgelerin, Noterden veya Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılarak onaylanması gerekmektedir.
6-Sınavlar aynı saatte olacağından dolayı Muracaat edecek Adayların tek bir kadro ilanına muracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya
başvuran adayların her iki başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. (Birden fazla kadro ilanı olması durumunda)
7- İnternet aracılığı ile yapılacak başvurular, Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen sureler icinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli
başvurulara ilişkin sorumluluk başvurana aittir.
8-İstenilen belgelerde gerceğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı gecersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hicbir hak talep edemeyeceklerdir.
9-İdarenin uygun gorduğu takdirde İlanın her aşaması iptal edilebilir.
10- İlanımıza http://www.istanbul.edu.tr adresinden ulaşılabilir.
*Atanmaya hak kazanan Aday/Adayların tum belgeleri onaylı olmak zorundadır.
Kaynak