Olay, gectiğimiz sene 19 Ekim Cuma gunu saat 01.30 sıralarında Kundu oteller bolgesindeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, Gaziantep'te yaşayan 33 yaşındaki Altay A., Rus arkadaşlık sitesinden tanışıp arkadaş olduğu Kazakistanlı Nailia Nutfullina ile sevgili oldu.
Daha once Antalya'da tatil yapan ikili, yeniden tatil yapmak icin kente geldi. Tatil sırasında Nailia Nutfullina ayrılmak istediğini soyleyince, ikili arasında tartışma cıktı.
İkili arasında otelin barında başlayan ve bahcede devam eden tartışmanın buyumesinin ardından iddiaya gore Altay A., Nutfullina'yı darp etmeye başladı. Yere duşen Nutfullina'yı tekmelemeye devam eden A., kadının başını beton zemine vurdu.
Olayın ardından Altay A. tutuklanırken, Nailia Nutfullina ise 20 gun suren yaşam savaşının ardından hayatını kaybetti.
Altay A.'nın Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Sanık avukatı, muvekkilinin psikolojisinin yerinde olmadığını ileri surerek, rapor talep etti.
Son sozu sorulan sanık Altay A., “11 aydır tutukluyum. Keşke onun yerine ben olseydim. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.
Sanık avukatının rapor talebini reddeden mahkeme heyeti ise, "kasten insan oldurme" sucundan sanığı once muebbet hapis cezasına carptırdı. "Haksız tahrik indirimi" uygulanmayan sanık icin duruşmalardaki tutumunu dikkate alan mahkeme heyeti, iyi hal indirimine gitti. Heyet, sonuc itibariyle cezayı 25 yıla indirdi.
Huriye Ferah Vanlı
Sevgilisini olduren sanığa 25 yıl hapis cezası
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Sevgilisini olduren sanığa 25 yıl hapis cezası