gold bilgisayardan fotoğraf makinası aldım. 2 gun sonra anladım ki urun bozuk. ekran bembeyaz oluyor ve goruntu gelmiyor. Değiştirmek icin geri goturdum. Ancak tam bir saat uğraşmama rağmen urunu değiştirmediler. İllaki servise gidecekmiş samsung onaylayacakmış sonra bozuk olduğuna dair belge gelecekmiş ondan sonra değiştireceklermiş. Baktım calışanlar zorluk cıkarıyor, abimi cağırdım. Abim biraz bağırıp cağırınca tamam tamam hemen değiştirelim dediler. yani gold bilgisayar muşteri seciyor ve gold bilgisayarda birşeyler yapmak istiyorsasnız sesinizi yukseltmek, bağırmak cağırmak yeri gelince kufur etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu olay uzerine değiştirmekten vazgecip paramızı geri almak istedik ancak %10 luk kesinti yaparız dediler. Prosedur gereği oyle imiş.
Bu olay uzerine baya bi sure orda tartıştuktan sonra urunu geri verip paramızı %10 kesinti ile aldık. Cıktıktan sonra TUKETİCİ HAKLARI DERNEĞİ'NİN aradık ve durumu anlattık. Kesinlikle para kesmeye haklarının bulunmadığını, boyle durumlarda firmanın ya urunun yenisi ile değiştirmek zorunda olduğunu ya da parayı eksiksiz geri vermek zorunda olduğunu belirttiler.
Bu olayı golda mail attığımda geri aradılar ancak sadece laf yaptılar sonuc yok. Gold icin soylenecekleri şoyle ozetleyebiliriz;
:: Bozuk mal satıyorlar
:: Muşteri ile bağıarark polemiğe giriyorlar.
:: "prosedur" sacmalığı ile halkı kazıklıyolar
:: yine bu sacmalaıkla urunu bir hafta icerisinde geri goturduğunuzde haksız bir şekilde %10 luk kesinti yapıyorlar, yani HIRSIZ bir firma.
:: Başınıza geleni muşteri hizmetlerine bildirdiğinizde tamam tamam halledeceğiz deyip muşteriyi kandırıyorlar.
:: Muşteri seciyorlar. (Ozellikle Kadıkoy Mağazasındaki Sorumlu Ali Bey)
son sozum kesinlik bu firmadan urun almayın. kazıkcı hırsız ve muşteriyi aşağılayan bir firma.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Sahtekar GOLD COMPUTER