Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selcuklu ilcesi Sancak Mahallesi Karabuk Sokak'ta bir apartmanda meydana geldi. İddiaya gore, 3 cocuk annesi Fadik S. (47), 28 yıllık kocası Veysel Sağdıc ile kendisini kıskandığı icin surekli tartışma yaşadı. Veysel Sağdıc, oğle saatlerinde yaşadıkları apartmana yeni taşınan komşularına camdan bakan karısı Fadik S'yi gorunce karısına kufur etti. Olayın ardından Fadik S. kocasıyla bir sure tartıştı. Fadik S. akşam eşi Veysel Sağdıc uyuduktan sonra eline aldığı keserle kocasının kafasına vurarak oldurdu. Kanlar icerisinde odadan cıkan Fadik S., polisi arayarak "kocamı oldurdum" diyerek telefonu kapattı. Kısa surede olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri Veysel Sağdıc'ı kanlar icerisinde buldu. Fadik S., Konya Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Buro Amirliği ekipleri tarafından gozaltına alınırken, sağlık ekiplerinin ilk mudahalesinde Veysel Sağdıc'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Veysel Sağdıc'ın cenazesi otopsi yapılmak uzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.
Şupheli Fadik S.'nin emniyetteki ilk ifadesinde, "Surekli beni kıskandığı gibi yeni taşınan komşumuzdan da kıskanarak bana kufur etti. Ben de televizyonda gorduğum nisan ayında Adıyaman'da bir kadının kocasını keserle oldurduğu aklıma geldi. Kocam uykuya dalınca olayı gercekleştirdim" dediği one suruldu. Şupheli Fadik S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
İbrahim Yetkin