Aslında biz yeni bir oluşum bayilik sistemi uzerinde kafa patlatıyoruz. Şu anda web sitesi icin yazılım crm ve sistem takip otomasyonu yazılıyor. 2 3 gune son noktasında olur.
Bu sistemde herbir servis sağlayıcı icin farklı disturubitorle muhattab olan bilgisayarcılara tek yonetim paneli uzerinden ttner doping biri smile turknet superonlıne adsl ve pstn acılışı yapabileceği bir sistemi hazırlayıp sunacağız.
Bu sisteme uye olan kullanıcılara normalde verilen primlerin servis sağlayıcısına gore %20 ila %40 arasında daha fazlasını teklif edeceğiz.
Ustelik normalde olması gereken başvuru formu doldurma , evrak takibi , evrak kargolama , modem stok takibibi gibi kulfetleri bayiilerin uzerinden alarak biz sırtlanacağız.
Hemde aylık olan prim odemlerini 15 gune cekeceğiz.
Son olarakta verdiğimiz kotaları aşan bayilere primleri haricinde hediyeler sunacağız mesela aşağdaki gibi hediyelerde sunacağız.
Aylık
4 - 10 Arasında Başvuru yapana 4 Gb Flash Disk
11 - 20 Arasında Başvuru yapana Renkli Yazıcı
21 - 50 Arasında Başvuru yapana Multifonksiyon Yazıcı
51 - 75 Arasında Başvuru yapana Lazer Yazıcı
75 - 100 Arasında Başvuru yapana 22" Lcd
101 - 125 Arasında Başvuru yapana Netbook
126 - 150 Arasında Başvuru yapana Notebook
151 uzeri Başvuru yapana 32" Lcd Tv
Kısaca buradanda bu işlerle uğraşanlar varsa sistemde neler olması gerekir , bayi olmak icin nelere dikkat ederlerdi , onlar icin tercih sebebi olmak neye bağlıdır gibi sorular soracaktım. Ama madem bu kadar detaylı yazdım artık cevaplandıran olur herhalde.
Not : Unutulmamalıdır ki yazdıklarım reklam sınıfına girmez moderatorlerden silmemesini ve tepki gostermemesini bekliyorum.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Adsl başvuru noktları ve merkezleri