Apple hayranından Nokia Lumia 900'e ovgu dolu sozler. Ya da en azından MS oyle olduğunu iddia ediyor.
Size daha once Apple'ın eş-kurucusu Steve Wozniak'ın buyuk bir Lumia 900 ve Windows Phone işletim sistemi hayranı olduğunu aktarmıştık. Windows Phone web sitesinde bir "Apple hayranından" geldiği iddia edilen bir e-postayı yayınlayan Microsoft, Apple fanlarının da Lumia 900 ve Windows Phone'u sevdiklerini iddia etti.
Scott G. adlı kişiden geldiği soylenen e-posta, Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'a yazılmış. E-posta'yı MacBook Pro'sundan yazdığını soyleyen Scott G. uzun yıllardır Apple urunlerinin hayranı olduğunu soyluyor. Fakat gecen gun yeni Lumia 900'u incelediğini ve diğer cihazlardan cok farklı olduğunu soyleyen Scott G. kesinlikle Lumia 900'u kullanacağını soyluyor.
Lumia 900'un ses kalitesini beğendiğini de kaydeden Scott G. bunu e-postasında şu sozlerle aktarıyor: "Ben acıkcası telefonumu, telefon olarak kullanıyorum. Aslında pek cok akıllı cepte bu ozellik goz ardı ediliyor hatta kaybediliyor. Calışanlarımdan biri, iPhone'u bıraktığım icin bana teşekkur etti, cunku artık sesimi cok daha net ve kolay duyabiliyormuş. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı ozur dilerim ama bu, ben ve işim icin cok buyuk bir oneme sahip."
Lumia 900'un, aracındaki Senkronizasyon sistemiyle calışmasını, "cop" uygulamaların bulunmamasını ve Windows Phone Live Tiles ozelliğini de beğendiğini soyluyor Scott G.
Kaynak
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Apple hayranının Nokia aşkı![BT]