1 kac ay oluyor olay gercekleşeli anlatayım bir cd ye mp3 lerimi filan atmak istedim antıka pc mde nero yu acıp gerekli işlemleri yaptım sıra kayda gelince boş cdyi surucuye koydum ve burn tuşuna bastım an cak %1 de filan makina kilitlendi klavyeden reset filan atmaya calıstım faydası yok cd cıkarma tuşuna bastım yine cıkmıyo cd bendde makine oylece kilitli cebelleşirken cd raytırın onunde bi delik olurya atacı sokar cıkartırsın cdyi elektirik filan olmayınca bende durttum orayı cd yi cıkarttım makina acılır gibi oldu bi an yine kaldı hemen elimin altında 1 pcnet cdsi vardı eski 98 e mi ayitti ne onu koydum surucuye neolacak diye kapattım biraz daha cebelleştim kilit durumundan cıksın diye olmadı bende kalktım o sıra mutfaga gittim geldimki makine acılmış kayda dewam ediyor kayıt bitii acaba cektimi diye obur cd roma koydum inanılmaz cektiklerim icinde cok şasırdım sonradan bidaha denedim aynı şekilde %1 e gelice kayıt ctrl-alt-del yaptım sistemi durdurup yine bos cdyi cıkarıp dolu bişi koydum hata verdi pc de 98 yukluydu pc 550 mhz 128 ram 40 gb hd filan nasıl oldu acaba
yani bir program uzerinde oynansa dolu cdyide boşmus gibi gorse ustune kayıt olmazmı
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- normal dolu cd ye kayıt yaptım