İki urunu de kullandıım icin forum uyelerine yardımcı olmak istedim.

Genellikle duyarsınız sony elektronik aletlerde iidir.

Şimdi herhangi bir yere soruosunuz. "Hangi kulaklık iyidir?" die

Verilen cvplar genelde:
"sennheiser sadece kulaklık uzerine calışıo daa iidir"
"Sennheiser iidir. onun gibisi yoktur"
"sony kulaklıkta ii deil" gibisinden.

bn de bu akıma kapılarak once sennheiser mx 550 aldm

ozellikler:

ses kalitesi iyiden biraz daa ote ama mukemmel denilemez cunku sonucta kulak ici kulaklıktır. uzerindeki ses volume ayarı cihaz uzerinden ayar yapmanızı zorunlu kılmıo. (kulaklığın kablo uzunluğuna gore volume ayarı bulunan anahtar, kabloyu giysinizin icine attınızda icinde kalıyor.)cift volume ayarı yapabiliosunuz (kulaklık volume ayarı + kulaklığın bağlı olduu cihaz) basslarda ii olduunu duşunmuştum ilk kulaklık kullanışım sayılırdı, cunku eski kulaklığımı araştırmadan almıştm ve performansını hatırlamıorum.bass ı yuksek bir şarkıyı actığımda farkettim bass az geliyordu sanki, bnde sorun vardır die boşverdm, kulaklık kablosu aşındı(kulaklığa kablo girişinde kopma)(tamamen kullanıcı hatası die duşunuorum yani sağlam bence kulaklık yeterince)boyut olarak kucuk sony mdr-e829a gore

ve yeni bir kulaklık almaya karar verdm

aynısından alıcaktm ama kalmamıştı bn de sony mdr-e829 aldm

ozellikler:

oncelikle bir coğumuzun kafasındaki sennheiser kulaklıkta iidir sony ona erişemez kuralını kaldırmalıyız.ses kalitesi sennheiser kadar iiydi pek farklı deildi.ama bass konusu gercekten bni mutlu etti şole ki sennheiser ın cıkardıı bass sesinin en az 3 katını cıkarıodu kulaklık. ve sennheiser mx550 ye gore cok ii olduunu duşunuorum şimdi. ayrıca mdr-e829da da volume ayarı anahtarı mevcut. boyutu mx550 ye gore buyuk

ayrıca kulaklık girişleri sennheiser ın I şeklinde dik sonynin L şeklindedir resimde verdm

mdr-e829

mx550

sonuc: sony bass farkıyla sennheiser dan ii bence

not: iki kulaklık da burn-in siz denenmiş/kullanılmıştır

umarım yararlı olmuşumdur