ismet şimşek
ismet şimşek muck

Ekranların sevilen genclik dizisi MUCK'un başarılı oyuncularından Nihat karakterini canlandıran İsmet Şimşek hayatı hakkında kendi ağzından bilgiler veriyoruz sizlere..

7 yaşında babam bana ufak bir org almıştı. Daha sonra iki sene klasik eğitim aldım. Fakat ilgi alanım piyanoda klasik değil, cağdaş muzik. Pop, fantezi turu şeyler calıyorum. Şarkı soylemeyi cok severim. Şan eğitimi almadım ama sesimi geliştirdim.

İki yıl once Koray’la (Ozdemir) Latin danslarına başladım okulda. Teklif geldiğinde de Eve'i bastım.

Şimdi ucuncu sınıfta muzikal dersim de var. Cuneyt Turel, Cihan Unal, Tilbe Saran, Bulent Emin Yarar’la calıştım. Oğretmen kadrosu icin sectim bu universiteyi zaten. Birinci sınıfta bir tane teorik dersimiz vardı, biraz durağan olduğu icin normal olarak sıkılıyordum. Benim isteğim hep sahneye cıkmaktı. Sahne beni cekiyor.

Ailem her zaman destekledi beni. Dedem inanılmaz guzel bağlama ve cumbuş calar. Ben babamın tavsiyelerini cok dikkate alırım. O da sinemayla uğraşıyor, video koleksiyoneri. Şu anda benim menajerliğimi de yapıyor.