kemal doğulu kimdir,bu tarz benim jurisi kemal doğulu kimdir,işte benim stilim jurisi kemal doğulu kimdir,kemal doğulu kac yaşında,kemal doğulu nereli

Bu Tarz Benim yarışması Show Tv'de tum hızıyla suruyor. Biri Bizi Gozetliyor'dan hatırladığımız Oyku Serter'in sunuculuğunda devam eden yarışmanın juri uyeleri Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve İvana Sert.

Hafta ici oğleden sonra kuşağında yayınına devam edilen Bu Tarz Benim yarışmasında bilindiği uzere hafta sonları cumartesi geceleri bir kişi yarışmadan eleniyor.

Kemal Doğulu Kimdir;

14 Ekim 1979 yılında Mersin'de doğan Kemal Doğulu, beş kardeşin en buyuğudur. Reklamlarda gormeye alışık olduğumuz oyuncu Kadir Doğulu'nun kardeşidir.

Kemal Doğulu'nun hayali kucuk yaşlardan beri bayan kuaforu olmaktı. 12 yaşında Mersin'de kuaforluk yapan akrabasının yanına girerek cıraklık yapmaya başladı. Amcasının isteğiyle İmam Hatip Lisesi'ne kayıt olan Doğulu, burada başarılı olamadı ve Anadolu Lisesi'ne sınavlarına girerek, bu liseye geciş yaptı.

Şanlıurfa Harran Universitesi'ni kaznanan Kemal Doğulu, pazarlama bolumunu okurken, okulun bitmesine 2 yıl kala İstanbul'a gelerek yine kuaforluk yapmaya başladı.

Moda dergilerine sac tasarımı yaparken, ayı zamanda makyaj alanında da uzmanlaşmaya başladı. Makyajları zaman icerisinde beğenmeye başladı. Daha sonra fotoğrafcılık işlerine de el atan Doğulu'nun cektiği fotoğraflar moda dergilerinde yayınlanmaya başladı. Butun bu işlerin devamı ve tamamlayıcısı olarak imaj danışmanlığı unvanını aldı.

Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Demet Akalın, Gokhan Ozen, Hande Yener gibi unlu isimlerin imaj danışmanı olarak gorev yaptı. Hande Yener ile calıştığı sırada, bir konserde tesadufen onun vokalistliği yaptı. Muzik dunyasına atılmış oldu ve 2008 yılında electronik sesli singleını cıkardı. Toplam 5 albumu bulunan Kemal Doğulu, 2014 eylulunde Show Tv ekranlarında başlayan Bu Tarz Benim Yarışması'nda juri uyeliği yapmaktadır.