Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.[B]Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz .

Matrix efekti yapalım.. resim icerisine resim gizleme Lord Of Rİngs Photoshop'ta Buzlu Yazı Karton Goz Portal Efect Mouse 3D Magazine Cover Kurşun Kalem Soyut resim dersi Goz Rengi Değiştirmek fotoğrafa rutuş yapmak + goz rengi değiştirmek (video) Goz Rengi Değiştirme Hadi Gelin Resimlerimizi Transparan Yapalım Photoshopta Duman efekleri - Bu fotolardaki gibi Nasıl yapılır Alev Gorunumu şok şok işte size gizli resim yapma tekniği Manzaralarda Renk Değişimi.. Buton Yapımı(Bulutlu ornek) 2 resimi birleştirme (Orn:Muz ve Kız) Sac rengini değiştirmek .. (Bu farklı) Resimli Yazı Yapmak.... _'Metal Yazı (RESİMLİ)'_ Alevli Yazı Yapımı (2) (Resimli Anlatım) [Resimli]Resme Yağmur Efekti Uygulama.... Winamptaki Gibi Ses Dalgası Bir Yazı Bu Kadar Kolaymı Silinir!!! (ANLATIM) Goz Rengi Degistirmek Diamand gibi parlak Yazi (Yapimi) Ay Yapımı (Resimli Anlatım) photoshopta star wars iPod Yapımı - AmaTor - İmageready'de Hareketli Yağmur Yapımı (Resimli Anlatım) Ikı Katmanlı Yazı... ateş yapımı icin kolay bir teknik resimden istediğiniz oğeyi ayırma Yazıyı iki renkli yapmanın cok kolay yolu! Karıncalı Televizyon Yapımı Piskopat Ağız Yapımı (Resimli) Sabit Bir Resme Hareketli Gif Ekleme.. GEL TEXT Yapımı (RESİMLİ) Altın Yazı Efekti (Resimli Anlatım) Kaya Yapımı (Resimli Anlatım) Metal Yuzey Yapımı (Resimli Anlatım) Resime Sis Efekti Eklemek (Resimli Anlatım) Goz Yapımı (Resimli Anlatım) ilgilenenlere kara kalem ile ilgili bir calışma RENKLİ YAZI Yapımı ...:::Gercekci Su Damlası Efekti Oluşturma:::... image readyde titreşimli resim yapma parlayan yazı yapmak Resimlere Cerceve Yapımı Meteor Yapımı (Resimli Anlatım) cember etrafını saran yazı(resimli anlatım) Afiş Tasarımı (Resimli Anlatım) cisimlerin yansımasını oluşturma(resimli anlatım) Photohop`ta Araba Modifiye Dersi 1 !!! acılan kapılar (image ready) "Motion Blur" Kullanarak Harika Text'ler Oluşturun Photshop`ta Araba Modifiye Dersi 3 icice resimler (image ready) ...:::Kristal Yapımı:::... atan kalp(cep telefonları icin mms) image ready donen yazılar (imageready) Fotomontajda İleri Teknik (Resimli Anlatım) Avatar Hazırlamak, 1783 Adet Avatar İndirin ve Editleyin..(Photoshop Resimli Anlatım) Yanaklara allık efekti...%orijinal... erciyese kar yagıyor(image ready) beliren resimler (image ready) yuz yansıması (simetrigi-kedi gozleri) Photoshop 3D yazı Yapımı ..:: Matrix Yazı ve ArkapLan Efekti Vermek ::.. Fotoğrafları Vektorel Yapma2 (Resimli Anlatım) Photoshop'da Termal Kamera Yapımı(Video Ders) photoshop menulerini renkli yapma (resimli) Cam, metal goruntulu yazı yapımı (Resimli Anlatım) coldfire effect (resimli) Asit dokulmuş yazı yapalım (Resimli Anlatım) hareketli matrix fon(resimli) A Dan Z'ye Photoshop DERSİ 2 Tıkla Transparent Yazi Renk DegİŞtİrme (color Range)[resİmlİ] Photoshop Dersi- Radial Blur Tekniği [Resimli] Photoshop ile Guneş yapımı [İleri Duzey ] Yazİya Resİm Ekleme Ii (resİmlİ) Kart Visit Yapimi ( MADE İN UFUKSANN) Goz'de Kozmetik Değişiklik(Resimli Anlatım) Sac rengi değişikliği(resimli anlatım) Deisik Bir Efekt [RESIMLI] Photoshopla dunyayi yapalim [RESIMLI] Ilginq Bir Efekt [RESIMLI] Siteniz İcin Aluminum Buton Yapimi (RESİMLİ ANLATİM) [videolu]PHOTOSHOPLA logo yapimi [1] adimda goz rengi deyisitir+siyah beyaz resimleri boya. Super Efekt (Basit ve KolaY) erimiş altın yapalım(resimli) Patlayan Yazı Efekti (Resimli) Renk Tonunu Değiştirme (Resimli) henuz ismini koyamadım. ama hoşunuza gidecek(resimli-kolay anlatım) degişen resimler(transform)[imageready] Stencil Image || Bakin isterseniz || Photoshop ile arkadaşlarınızın resmini maymuna benzetin... (Resimli Anlatım) Diamond Yazi **RESIMLI ANLATIM Beliren Resim Efekti II ( ResimLi AnLaTım ) GERCEKCİ DAMGA (ReSiMLi) Orjinal matrix yazıları!(basit ve gercekci) photoshop'ta dalgalanma efekti Photoshopta smiley yapımı! Oval avatar, bayrak, smiley yapimi.Gerekli bir taktik.[unique] [ RESIMLI ] Green Glow [GUZEL BIR TEXT EFECT Twİrl Anİmasyon (İmageready ) Hareketlİ Motion Blur ile Animasyonlu Yazı Photoshop Dersleri - Altın kenarlı elmas yapımı Yıldırım Yapımı (Resimli Anlatım) Rustic Skies Orman yapımı!.. Ay yapımı PhotoShopda Siyah beyaz resimleri Renklendirme..Sizler icin hazırladım..(Resimli) Gezegen Yapımı Resimlere Morarma Efekti [Resimli][Ufuksann] parlayan kısımlar(hareketli)imageready Amatorden Profosyenele 40 adet goruntulu ders **[email protected]**dan 2.ders yuze Tattoo yapam Şanlı Turk Bayrağımızın Yapımı Dudaklar ' a Ruj Yenileme ve Parlatma Bir insanı nasıl rezil ederiz? Kara Kalem Efekti Parlayan Yazilar(İmage Ready) Basitce MONTAJ(herkes yapabilir...) Duran araca, hareket ediyormuş izlenimini vermek Fırlatılmış Ateş Kuresi Yapımı[Resimli] Lightsaber (Işın Kılıcı) Yapımı [Resimli Anlatım] Yuz'e vampir efekti vermek titresimli resim/yazi (PHS + imageready) Resminizi Karakalem Calışması Haline Getirin [Resimli Anlatım] Bombeli Spot Işıklar Muthis.[Resimli] neon yazı yapımı(ders) Basit Yazı Efektleri! Duvardaki Resmi duzleştirme işlemi Fon CaliŞmalari 3 Boyutlu Yazı Yazma (Video+İndirmek Yok+İngilizce) Hayırlı Olsun... İlk ders Benden olsun!!![resimli cizgili desen yapımı] Uzay Efekti.. photoshop ile web sayfanız icin inanılmaz duğmeler yapın KareLi Sayfa Yapımı İmage Ready De GİF Olarak Kayıt Yapabilme war wallpaper [bx anlattı..resimli] Photoshop !Video Anlatımlı DersLer! Buz Tutmuş Yazı Efekti!!! Tahta Dokusu Olusturma!!! Photoshop Kitabı (turkce) pop art calışması( yabancı siteden ceviri) index yapımı (resimli) Duvardakİ Resİm Tek Hamlede Resimden Bi nesneyi Yok Etme(resimli) 14 ders birden! super ya Photoshopla pas gorunumu yapmak Gokyuzunun gece gorunumu ve yıldızlar Cizdiginiz Herhangi bi Resmi Renklendirin.. Kimse kacırmasın Bakın... DARK EYE yapımı... Guzel Bi DErs.. yine Bir Renklendirme Super Bişey.... İnsan Yuzune Degişik Bir desen uygulama... ::::Otomobillerin yanmayan farlarını yakma yonetimi::::: Photoshop ile zincir yapımı YuzeyE Yazı YazmaK Resimli Anlatım Grafitide denebilir Gunduz Cekilmiş Bir Fotoyu Gece Cekilmiş Hale Getirelim Mask Animasyon Uygulaması Efekt Uygulanmış Cam Bloklar BAKMADAN GECME!!! PhotoShop Klasiği Olan Alev Yazı GiR BAK!! Photoshop Paylaşım İndexi yerden yansıyan tılsım Gelin filimlerdeki gibi profesyonel zombilerden yapalım [bilge.adam] Gradient Tool kullanımı!!! cıkartma hazırlama Layer Mask [İki Resmi Birleştirme.] "Photoshopta Duran Arabayi Gidiyormus Gibi Yapmak" .::Yaşlandırma EFEKTİ::. [bilge.adam] Photoshop ile Manipulasyon - Trinty'i Kim Dovdu? Apply Image Efekti...Photoshop'un muthiş gucu... Girdap ''Vortex Star'' Resimli Anlatım Yari aslan yari insan efekti ve su efekti yapmak RADAR CAMERA ve KAR EFEKTİ Userbar Yapımı Ctrl+A Image [p'deSiGn] kayan nokta (imageready) RESMİ GOLGELİ HALE GETİRMEK (Resimli Anlatım) Photoshop ile mermi deliği yapımı Arabanıza Modifiye Yapmak İstermisiniz? İnsana Uzaylı Goruntusu vermek Yeşil alanları coğaltalım : ''Cimen Yapımı'' Resimli Anlatım Mezar Taşına Yazı Yazın PhOToShOp La DiKiS aT Su damlacıkları photoshopla media player yapimi WaLLPaPeR YaPiMi(resimli anlatim) WinXP BootScreen Yapımı(Resimli Anlatım) *** Telefonların LCD Panelindeki Batarya Yapımı [Photoshop-İmage Ready] *** Photosho İle GUmUŞ-metal Para Yapmak 15.05.2006 İMAGEREADY-3 boyutlu animasyon yapmayı oğrenin-17.05.2006 Transparan 3D Obje Yapımı-23.05.2006 Forumların Vazgecilmez İmza Animasyonlari USERBAR'lar(resimli anlatım) *** Resimli Photohop Aracları [Kısayolları ve Gorevleri] *** *** Resimlerinize Saydam Yazı Yazın [Photoshop] *** *** Liquify Fire Nasıl Yapılır? Cevabı İcerde... [Photoshop] *** Gelin Korku Film lerindeki Gibi Yuze Olu Efekti Verelim. Photoshop oğrenmek isteyenler bunu kacırmayın...(125MB) Photoshop ile Smiley yapmak [bilge.adam] Saydam Kaplamalı Cerceve (Resimli Anlatım) Sniper Durbun le Hedef Yapımı / / Hazardouspunch'dan Araba Modifiye dersleri - 1/ / / Hazardouspunch'dan Araba Modifiye dersleri - 2/ Photoshop'ta yazılarınıza kolayca efekt ekleyin.. Photoshop Dersleri Veren Siteler Photoshop'ta ifade yapma yazılarımıza oil efekti Kumsala Yazı Yazalım (Resimli Anlatım) Bi objeyi on plana cıkarmaK Pratik Montaj(photoshop) [photoshop]Add Layer Mask [motaj gibi birşey] Fan Klupleriniz İcin İmza Hazırlayın [Photoshop] Arka Plan Temizleme / Color Range ten rengi ayarı(resimli) kendi fırcanızı kendiniz yapin ๑۩۞۩๑*İnci yapımı*๑۩۞۩๑ guzel bir araba modifiyesi araba modifiyesi - jant değiştirme **[email protected]**dan 3.ders Duvarda gizli fotoğraf PhotoShop dersleri Videodan Gif Yapma... yeni başlayanlar icin fotoşop nedir nasıl kullanılır... Yenİ Bİr Maskeleme Teknİgİ ( Grausam ) Banner yapımı ***Ruya Efekti*** kesılmesı zor bolgeleri rahatlıkla kesin.... Metalic Obje Yapımı Enteresan bi efekt uygulaması.. Gercekci kaya efekti arabaya sprey boya yapma flaş anlatım Gos YApımI [biraz uraştırır] foto montaj flaş anlatım GuzeL bi WaLLpapare CaLışması.. Cicek Bahcesi Cild guzelleştirme (makyaj da diyebiliriz) Kolay Bi Şekilde Kup Yapımı Photoshop'ta Montaj! İşinize Yarar Su yapımı ( ilginc ) .... Help!help!help! Arkaplana uygun kabartma yazı yapalım Basit ve gercekci alev efekti bir insanı anime veya cizgi film karakteri tipine donuşturme yardımm Yazıya Duman Efekti ! [Kendi Anlatımım] kendinize ait bir muhrunuz olsun istermisiniz photoshop modifiye merkezi (şahin son hali) Damga Yapımı || Resimli Anlatım yardım *İnsanı Uzaylıya Cevirme* Konu anlatımlı (CAPSLI) E hadi Tıkla Cam, Metal goruntulu yazılar yapma Adobede bir animasyon menusu vardı Geciş Efektli Yazı (Photoshop+Image Ready) (Basit) (By Yılmaz) 3d Backround yapalım eskimiş harita papımı flaş anlatım Photoshop İCİn Romantİk Portre Video Dersİ 60 dan fazla photo shop dersi (Turkce ve resimli anlatım) Resim Eskitme :: Photoshop ve İmageReady de Hareketli Messenger Smiley Yapımı :: Healing Brush Tool ile Yazı Silme, Rotuş - CS2 bir kişi nasıl goz kırpar (cok kolay) flaş anlatım Avatar Tutorial siyah beyaz resimleri renklendirme(video ders)(kendi sitemden alıntı) Suya duşmuş ay arkaplanlı harika bir resim... Kolayca Smile yapimi [Adriano10] Resime kar yağdırma (Rsimli anlatım) bu bayanı sarışın yapana ve makyaj yapana +rep Photoshop Aktive Etme ???? adobe photoshop 7.0 ME 2 Guzel Alev&Buz Buzlu Yazı Efekti Stagger ->PS'nin NimetLerinden Fotomontaj Dersi>>>>>Filtreler'İ OğreniN