Lutfen;

-100 mesaj altında olan uyelerin istekleri yapılmayıp, silinmektedir.

-İsteklerinizi surekli tekrarlamayın, vakti olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar zaten mesajların hepsini tarıyorlar ve yapabildiklerini yapıyorlar .

-Benim isteğim neden yapılmadı demeyin, kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil, bu gonul ve keyif işidir. Zorlama ve hesap sorma olamaz .

- Gunde bir istekten fazla istekte bulunmayın, her uye gunde bir istek hakkına sahiptir, bir istekten sonra yapacağı her istek sorgusuz silinecektir.

- Knight Online oyununda kullanılacak şeffaf symbol.bmp isteklerinizi Resim ve Video Paylaşım Alanı bolumundeki sabit " Şeffaf Sembol İstek Konusu " altından istekte bulunun .

- İsteklerinizi yaparken ne istediğinizi tam olarak acık acık belirtin arkadaşlar siz kafanıza gore yapın deyip gecmeyin avatar, imza, logo, el ilanı, header vs.. ne istiyorsanız kullanılacak; ağırlıklı renk, tasarım olcusu , dosya boyutu kesin kullanılacak ise font ismi ( varsa indirme linki ) kullanılacak yazının puntosu gibi ozellikleri mutlaka belirtin. Sonra ben şoyle istemiştim yok biraz aşağıda olacaktı gibi art arda değişiklik isteklerinde bulunmayınız herkese yetişip yardımcı olmak istiyoruz .

Son olarak;
Lutfen yapılan calışmalara hakaret edici, kırıcı veyahut kotu yorumlarda bulunmayalım...
Burada her şey gonulden yapılıyorsa eğer uslubuna uygun yorumlar yazmalıyız.
Beğenmediğiniz calışmalar olursa sabredin ve ertesi gun tekrar istekte bulunun.
Bir başka arkadaşımız mutlaka yardımcı olacaktır..

Bir onceki konu