Adliye önünde basýn mensuplarýna açýklama yapan Karacakaya, "Her þey çok güzel gidiyor þu anda. Suçlamalarý kabul edecek bir þey kalmadý ama çok güzel sürprizler var. Davanýn ilk duruþmasý bitti þu an benim için güzel gidiyor" dedi.

Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle görüntülendi! ASLANPAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Ayþe Fatma Aslanpay'ýn avukatý Ümit Becel, “Sanýk Batuhan her ne kadar suçlamalarý reddetmiþ olsa da tüm ifadeler suçtan kurtulmaya yönelikti. Ýfadesinde 'Medya gücümün ve kitlemin farkýndayým, rezil olmayý göze alamadým. Bu nedenle o videoyu Ayþe'ye çektirmek zorundaydým' dedi. Zaten bahse konu video izlendiðinde maðdura zorla ve darp korkusuyla yaptýrýldýðý iddianame de açýktýr. Þikâyetimiz devam ediyor ve Sanýk Batuhan'ýn tüm HTS kayýtlarý da incelenecek. Sonraki celse karar verilecek" ifadelerini kullandý.

ÝDDÝANAME
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan hazýrlanan iddianamede þikayetçi Ayþe Fatma Aslanpay ile þüpheli Batuhan Karacakaya'nýn geçmiþte gönül iliþkilerinin olduðu belirtildi. Olaydan bir gün önce Karacakaya'nýn müzik uygulamasý üzerinden "Bekliyorum gel, özlemedin mi? Dön diyemedim" þeklinde þarký paylaþtýðý, Aslanpay'ýn þüphelinin evine gittiði ve orada bulunduklarý sýrada þüpheliye sahte bir hesaptan "Batuhan bu video sana 15 Þubat'ý hatýrlatýr, artýk çok geç, bunu magazin ile paylaþýrým" þeklinde mesaj geldiði, bunun üzerine Karacakaya'nýn arkadaþýný arayarak, "Ayþe'de video vardý, ben bu karýyý dövdüm, itiraf ediyorum videoda, þu an bir hesaptan bana mesaj atýldý" þeklinde konuþtuðu belirtildi.

Hazýrlanan iddianamede, daha sonra Karacakaya'nýn Aslanpay'a dönerek 'bu videoyu birine yaydýn, buna çözüm üreteceksin' dediði, bunun üzerine Aslanpay'ýn evden gitmek istediði ancak Karacakaya'nýn 'bana video çekeceksin' ýsrarýnda bulunduðu ve yazmýþ olduðu notu okutarak zorla video çektirdiði aktarýldý. Söz konusu videoda Aslanpay'ýn "Ben Ayþe Aslanpay, bugün 16 Þubat, 14 Þubat'ta erkek arkadaþýmla ufak çaplý böyle biraz tartýþtýk ve birbirimizi incittik, ertesi gün konuþmadýðýmýz için vicdan azabý çeksin diye ona yüzüme biraz makyaj yapýp fotoðraf attým, benimle görüþmek istediði için bana bir video attý ve ben o videoyu bir arkadaþýma gönderdim, arkadaþýmla tartýþtýðýmýz için de o videoyu yayabileceðini düþündüðüm için ve böyle bir video çekiyorum, bu onun teminatý olmasý adýna, o video tamamen benim kendi yüzüme yaptýðým makyajdan dolayý çekilmiþtir, ortada bir þiddet yoktu" ifadelerini kullandýðýnýn belirtildiði iddianamede, Aslanpay'ýn kayýt yapýldýðý sýrada mimiklerinden zorla kaydýnýn yaptýrýldýðý belirtildi.

BATUHAN KARACAKAYA'NIN 3 YILA KADAR HAPSÝ ÝSTENÝYOR
Mesaj içeriðindeki olaya iliþkin þüphelinin menfaatinin olduðu ve müþtekiye zorla video çektirdiði belirtildi. Ýddianamede, þüpheli Batuhan Karacakaya'nýn þantaj suçundan bir yýldan üç yýla kadar hapis cezasýyla cezalandýrýlmasý talep edildi.
Batuhan Karacakaya vatani görevini yaptý! 'Komutanlarýmdan eðitim almak gurur vericiydi'