Genelde Ýzmir'de olduðunu belirten 54 yaþýndaki þarkýcý, "Ayda 1-2 defa Ýstanbul'a geliyorum. Eþim mimar, orada iþinden dolayý þantiyeye gidiyor. Þimdi kendi kýyafetini tasarlayacak" þeklinde konuþtu.
Tayfun Duygulu'nun acý günü! 'Sevdiklerimin yanýna seni de uðurluyorum'"HAMÝLELÝKTE ANNE-ÇOCUK ÝLÝÞKÝSÝ ÖNEMLÝ"
Bella Duygulu, "Çocuk düþünüyor musunuz?" sorusuna, "Pandeminin biraz hafiflemesini bekledim, huzurlu dünyaya gelsin diye. Hamilelikte anne-çocuk iliþkisi önemli. Allah nasip ederse bu sene düþünüyoruz" yanýtýný verdi.

"MÜZÝK ANLAYIÞI FARKLIYDI"
90'lý yýlalrdaki müzik hakkýnda konuþan Tayfun Duygulu, "Baþka bir mod vardý, müzik anlayýþý farklýydý. Parçalarýn giriþinde intro vardý, þimdi dakikalar kýsaldý. Akýlda kalýcý ve keyifliydi. Halen dinlerken keyif alýyorsunuz. Yenilerde de baþarýlý iþler vardý. Ne kadar iyi ve besteleri varsa o zaman baþarý elde edebiliyorsunuz" ifadelerini kullandý.
Tayfun Duygulu eþi Tuðçe ve eski eþi Beste Açar'la olan fotoðrafýna son noktayý koydu!"ALEYNA'YI BENÝM ÇIKIÞIM OLARAK GÖRÜYORUM"
Aleyna Tilki'nin sahnelerinin engellendiðini iddia etmesi hakkýnda Duygulu, "Siz de ilk çýktýðýnýzda zorluklarla karþýlaþtýnýz mý?" sorusuna, "Her zaman zorluk var, bizden önce de varmýþ. Sanat camiasýnda kalabilmek için insanlar ellerinden geleni yapýyormuþ. Ýnsanlar hep, 'Ýlk ben yapayým' modundaydý. Benden önceki kuþakta engelleme çok varmýþ. Bunlarý senelerce izledik ve gördük. Benim menajerim iyiydi. Haluk Þentürk ve Aleyna Tilki de baþarýlý. Aleyna 'Engelleniyorum' diyorsa, onun da kendisine göre doðrularý vardýr. Aleyna'yý benim çýkýþým olarak görüyorum. Ben de küçük yaþta olmayan birisi olarak çýktým. Menajerim hiçbir þeyi boþ býrakmadý. Aleyna'ya tavsiyem menajerine kulak versin" yorumunda bulundu.

"165 TANE BÝTMSÝÞ BESTEM VAR"
100'e yakýn beste ve sözü olduðunu belirten þarkýcý, "Demet Akalýn'a bir slow, bir de hareketli parça vereceðim. Þarkýlarýmý hediye edeceðim. Belki Demet'e nakaratta düet yaparým, tabii isterse. 165 tane tamamen bitmiþ bestem var, toplamda 600'ü bulur. Evde devamlý beste yapýyorum. Bitmemiþ 300-400 bestem var. Çok güzel þarkýlar var. Ajda Pekkan'a yazdýðým þarký çok güzel. Eþim için 'Kanatsýz Meleðim' þarkýsýný yaptým" açýklamasýný yaptý.
Tayfun Duygulu'nun 12 yýllýk evliliði bitti