Oncelikle şunu belirteyim ben 6.sınıfta kavgacının itin daniskasıydım-onde gideniydim- hele 6.sınıfın ilk 1 ayı annem işi cıktığı icin başka bi ile gitmişti kardeşimle evde bir ben kalıyordum eve geliyordum acıyordum pc yi geldiğim saatten uyuyana kadar metin 2 4story gibi bağımlılık yapan oyunların hastasıydım surekli yeni bir şeyler deniyordum oyun olarak tabi notlar malum geliyordu 30-40-50-60-70 (genelde 50 lerde ) neyse annem geldiğindede aynı kafayla takıldım sbs den 1 hafta once 15 soru falan cozmedim o derece sbs malum geldi 360 7 de oyle gecti sayılırdı ama bir değişiklik oldu yeni matematik oğretmeni ilk ondan ne kadar nefret ettiysem bile şu anda emin olan benim icin en değerli insan 7 de 300 bile alamayacak durumdayken 2.donem son 2 ay zorladım 390 aldım tabi bu puanı oğrenince acayip uzuldum o gun internetten (5 ağustos 2011) mayoz mitoz bolunmenin viedosunu izledim deftere not ettim oyle olye matematik - fene baya asıldım arada turkceye inkılapada bakıyordum okulalar acıldı ben 3 yıllık kankamla konuşmamaya başladım bedene cıkmadım (ki matematik oğretmeni bedene giriyordu sınıfta kalıyordu onunla konuşurken test cozuyordum) Herkes başaramassın falan dedi arkadaşlar ailem bile pek inanmıyordu belliydi hallerinden tabi kardeim dershaneye yazıldı beni cağırdılar dershaneleye gittim deneme sınavı oldum sonucu gorunce tam burslu aldılar bu arada okul deneme puanlarım 20 şer puan artıyordu sonra 477 aldım şu anda bir anadolu lisesindeyim fen lisesinede gidebilirdim ama olsun duze gitmek istemiyordum başrdım ( yalnış anlamayın ama orda ortamın kotu olduğunu gordum ) . Burdan şunu cıkarın
Elinizdeki klavyeyi indirin ve konu tekrarı yapın.