Arkadaşlar birazdan anlatacagım aslında cok basit birşey ama anlatmamı isteyen cok fazla kişi oldugu icin artık mecbur kaldım
Gecelim yapımına...Daha cok forumda ve msnde kullanıldıgından kucuk boyutlarda yapacagım.
1-Oncelikle 150x170 ebatlarında bir sayfa acalım.Yada istege gore resimde olabilir.Daha sonra uzerine yazımızı yazalım.
2-Yazımızın Blending Options'una girelim.Ve daha sonra aşagıda gosterdigim ayarları uygulayalım.

3-Blending optionsda Drop Shadow İnner Shadow..vs Onları değiştirerek daha guzel styleslar uygulayabilirsiniz tabiki.
4-Resimdeki degerleri uyguladıktan Ok diyoruz.
5-Daha sonra acıksa animations penceresine geliyoruz ve ilk framemizi duplicate ediyoruz.(Eğer kapalı ise Window/Animation sekmesine tıklayarak acabilirsiniz.)

6-Resimde gorundugu gibi Scale degerimizi maximum yaptıktan sonra tmm diyoruz.Ve 2.framemize tween uyguluyoruz.

7-Tween uyguladıktan sonra toplam 7 tane framemiz olacak.
8-Son olarak sonuncu framemize tıklıyoruz ve tekrar tween uyguluyoruz.Yanlız uygularken Tween with şeklimizi Previuous Frame değilde resimde gorundugu gibi first frameyi seciyoruz.

9-Ben tweende 5 frame kullandım boyut ayarlamak icin onu daha az kullanabilirsiniz.Daha sonra isterseniz frame surelerini 0.1 yapabilirsiniz.
10-Ve son olarakda kayıt ediyoruz.(File/Save for Web & Devices.)
Bunlarda bu yontemle yaptıgım avatarlar.Sadece Blending options ayarları ile oynamanız gerekiyor.

Takıldıgınız yada yapamadıgınız yer olursa bu başlık altından sorarsanız yardımcı olurum..
İyi calışmalar..

GRADİENTLER UPLOAD EDİLMİŞTİR
İNDİRMEK İCİN TIKLA