Baþrollerinde Kaan Urgancýoðlu ve Pýnar Deniz'in paylaþtýðý, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uður Polat, Cezmi Baskýn, Zeyno Eracar, Uður Aslan, Arda Anarat, Pýnar Çaðlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydýn, Beren Nur Karadiþ, Zeynep Atýlgan ve Merve Ateþ gibi isimlerin yer aldýðý Yargý 70'inci bölümüyle ekrana geldi.

MERCAN, FÝLÝZ'ÝN SÖZÜNÜ DÝNLEDÝ

Ilgaz, Mercan'ýn korkusunun geçmesi, hep beraber karakola gitmeleri gerektiðini söylerken Mercan bir an bile annesi olduðunu düþündüðü Filiz'i býrakmadý. Bunun üzerine Filiz, Mercan'ý onlara güvenmeleri konusunda ikna etti. Ilgaz'a 'Ona kýrmýzý balýðý söyle sakinleþir' dedi. Ceylin o sýrada göz yaþlarýna engel olmadý.

CEYLÝN GÖZYAÞLARI ÝÇÝNDE KIRMIZI BALIÐI SÖYLEDÝ

Arabada karakola giderken Mercan'ýn camdan dýþarý bakýp hiçbir þekilde rahat hissetmediðini fark eden Ceylin, göz yaþlarý içinde Kýrmýzý Balýk þarkýsýný söyleyeme baþladý. Ilgaz'da ona eþlik etti. Mercan þarkýyý duyduktan sonra daha iyi hissederek arabada uyuya kaldý.

'SEN KÝMSÝN?'

Ceylin, Mercan'ý eðlendirmek için dönebilen koltuða binebileceðini anlatýrken, Mercan 'Sen kimsin? Polis misin?' dedi. Ceylin, savcý olduðunu söylerken dýþarý çýkýp Ilgaz'a çocuklarýnýn onlara yabancý gibi baktýðýný bu durumun yaþattýðý hüznü paylaþtý.

YEKTA, NÝL'Ý UYARDI

Karakoldan çýkarken Nil'i gören Yekta, karakolda ne iþi olduðunu sordu. Nil, Dilek ve ablasýnýn avukatý olduðunu söyledi. Yekta, Nil'e "Bak uyarýyorum, hýrslýsýn, öfkelisin anladýk ama temiz git. Ýp üstündesin. Mazallah düþersin, tutanýn olmaz" dedi. Nil'de Yekta'ya "Dengem gayet iyidir, akrobasiyi de severim" cevabýný verdi.

CEYLÝN ÝLE FÝLÝZ KARÞI KARÞIYA GELDÝ

Ceylin, Filiz'e artýk yalnýz olduðunu suçunu itiraf etmesini istedi. Dilek'in eve tiþörtü býrakan kiþi olduðunu söyledi. Filiz, "Sen benim ailemi öldürdün" dedi. Ceylin 'Senin kocan suç iþledi" cevabýný verdi. Filiz, Mercan sana hiç anne demeyecek, seni hep bize ayýrdýðýn için suçlayak"dedi. Ceylin sinirlerine hakim olamayýp duvarý yumrukladý.

FÝLÝZ, DÝLEK'ÝN KULAÐINI ISIRDI

Filiz cezaevine sevk edilirken Dilek konuþmak için yanýna geldi. Yalnýz olmadýðýný belirterek Nil'in onlarý savunacaðýný söyledi. O sýrada Filiz "Bana ihanet ettin" diyerek Dilek'in kulaðýný ýsýrdý.

EREN, DÝLEK'TEN YARDIM ÝSTEDÝ

Eren, iþlemler hallolana kadar bir müddet Mercan'ýn bakýmevinde kalacaðýný söyledi. Bu sýrada Filiz dýþýndaki tek tanýdýðý Dilek olduðu için Eren, Mercan'la bir süre ilgilenmesini istedi. Dilek yanýna gittiðinde Mercan eve, annesinin yanýna gitmek istediðini söyledi.

KADÝR, YEKTA'YA HEDÝYE GÖNDERDÝ

Osman ve Can'ýn iþlerini halletmesinden sonrasýnda Cellat Kadir, Yekta'nýn hukuk bürosuna hediye gönderdi. Hediyenin içinde bulunan kaðýtta "Daha nice iþlere..." yazýyordu.

NÝL, FÝLÝZ'E TEKLÝFTE BULUNDU

Filiz ile görüþen Nil, hakkýnda inceleme yaptýðýnda daha önce klinikte yatýlý olarak tedavi gördüðünü, bundan ötürü akýl saðlýðý yerinde olmadýðýna dair bir baþvuruda bulunabileceklerini söyledi. Nil, Filiz'e "Belki de özgürlüðe, sizi kýzýnýza kavuþturacak" dedi.

YEKTA, KADÝR'Ý REDDETTÝ

Kadir, Yekta'ya yaptýðý iyiliðe karþýlýk yeni bir iþ teklifi ile geldi. Yekta, iyiliðin minik bir kýz için olduðunu ve artýk çalýþmayacaðýný belirtti. Kadir, reddedilmeyi hiç sevmediðini söyledi. Yekta, Laçin'in onunla olan anlaþmasýndan vazgeçeceðini öðrenince onunla görüþmek istediðini belirtti. Yekta müvekkillerinden Laçin'in kitap imzaladýðý standa gittiðinde Cellat Kadir'in orada olduðunu gördü.

FÝLÝZ'DEN GERÇEÐÝ SÖYLEMESÝ ÝSTENDÝ

Adli týp Mercan'ýn öz anne ve babasýnýn Ceylin ve Ilgaz olduðunu onayladý. Mercan'a kendisini Doða olarak görmemesi için ismi söylendi ancak bir tepki vermemesi üzerine yakýn duyduðu birisinden gerçeði duymasý gerektiði söylendi. Ceylin ve Ilgaz, mecbur kalarak Filiz'den yardým istedi. Filiz kabul etti. Psikolog nasýl konuþacaðýný anlatmasý için Filiz'in yanýna çaðrýldý. Odaya girdiðin Mercan 'Anne' diyerek sarýldýðýnda Filiz'de 'Kýzým' diye seslendi.Filiz tam olarak Doða, bu insanlara güvenme diyecekken Ilgaz araya girdi. "Mercan beni hatýrladýn mý ben Ilgaz. Evet Filiz seni büyüttü, baktý ama seni doðuran annen Ceylin, bende babaným' dedi. Mercan oyuncaðýný kaybettiði, ancak bulduðunu belirtti. Psikolog, "týpký seni kaybeden annen ve baban gibi" dedi. Ceylin ne zaman kaybettiðini sorunda Mercan hatýrlamadýðýný söyledi.

YEKTA, OSMAN VE CAN'LA GÖRÜÞTÜ

Yekta ofislerine giderek Osman ve Can'ý ziyaret etti. Cellat Kadir'in bir önceki iþin 10 katýna yakýn bir iþ teklifiyle yeniden geldiðini, onlara ulaþtýklarýnda Kadir'i reddetmelerini istedi.

MERCAN, PASCAL'I GÖRÜNCE DAYANAMADI

Ilgaz belki bir geliþme olur diye Pascal'ý, Mercan'ýn olduðu yere getirdi. Mercan, Pascal'ý görünce dayanamadý ve psikolog ile beraber yanýna geldi ve Pascal'ý sevmek istediðini söyledi.

ODADAN SÝLAH SESLERÝ GELDÝ

Efe savcý, Naide baþsavcýnýn yanýna gelerek Filiz'in Ýstanbul Ruh ve Sinir Hastalýklarý hastanesine sevkinin kabul edildiðini söyledi ve Ceylin ve Ilgaz'a haber verdi. Ceylin bunun üzerine hastaneye Filiz'in yanýna geldi. Ceylin, Filiz'e 'Ne yapmaya çalýþtýðýnýn farkýndayým, oyun oynamayý kes' dedi. Filiz, 'Nerede olduðuma bak, doktorlar bana inanýyor. Ýyi rol yapýyorum, demek ki. Mercan, benim yanýma kendi gelecek göreceksin' cevabýný verdi. Ceylin 'Bunun için beni öldürmen gerekiyor' dedi. Filiz o sýrada Ceylin'in masadaki çantasýnda gözüken silaha baktý. Ceylin'de bunu farketti. Ilgaz'da o sýrada hastaneye gelmiþti. Ilgaz ikilinin yanýna giderken odadan silah sesleri geldi.