Hiçbir vatandaþýmýzý sahipsiz býrakmadýk. Herkese birinci sýnýf saðlýk hizmeti saðladýk. Kendi aþýmýzla birlikte tescillenen tüm aþýlarý vatandaþlara ücretsiz olarak saðladýk. Muhalefetin tüm baskýlarýna raðmen ekonomide sert adýmlar atmaktan uzak durduk.
Ülkemiz son asrýn en büyük salgýn krizinden güçlenerek, dostlarýnýn sayýsýný artýrarak çýkmýþtýr. Bu alanda faaliyet gösteren herkesi tebrik ediyorum.
Daha çok yurt dýþýndan tedarik edilen Hepatit A aþýsý artýk ülkemizde üretilecek. Böylece Türkiye bu aþýyý en üst standartta üreten 4. ülke olacaktýr.
Açýlýþýný yaptýðýmýz bu önemli tesisle birlikte Hepatit A aþýsýnda yurt dýþýna baðýmlýlýðýmýz azalacaktýr. Ýleri ve yetiþmiþ insan kaynaðýna da kavuþacaðýz. KeyVac Aþý Üretim Merkezi'nin ülkemize bir kez daha hayýrlý olmasýný diliyorum. Bugüne kadar Türkiye'yi büyütme davamýza destek olan herkese þükranlarýmý sunuyorum.
Erdoðan'dan Ýsrail vahþetine çok sert tepki: Daha kaç çocuðun ölmesi lazým?Gazze'de son dakika... Ýsrail'e 1700 kilometreden saldýrý! Kamikaze drone'un geldiði adres belli olduErdoðan, 'Gazze için kýyamdayýz' diyerek dünyaya seslendi: Bir gece ansýzýn gelebilirizProvada da ayný anlar! Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüÝsrail nasýl savaþ suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak'