Olay, dün Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aytaç E., 7 yýldýr kirada oturduðu evden ev sahibi tarafýndan çýkarýlmak istendi.

Evden çýkmak istemeyen Aytaç E., ev sahibinin kirayý 3 katýna çýkarma isteðine de olumsuz yanýt verdi. Asgari ücretle çalýþtýðýný ve böyle bir zammý karþýlayamayacaðýný söyleyen kiracý ve ev sahibi mahkemelik oldu.

'200 daireli ev sahibi' siteyi karýþtý! Yüzde 800'lük zamda taraflar konuþtuÖNÜNÜ KESÝP SALDIRDILAR

Dün iþ çýkýþý metrobüsten inerek evine giden Aytaç E.’nin önü, ev sahibi Ali E. ve Aþur E. tarafýndan kesildi. Bir anda saldýran baba-oðul, kiracýlarýný tekme tokat dövdü.

Yere düþen Aytaç E.’yi yerde tekmeleyen þahýslar, cep telefonunu da alarak uzaklaþtýlar. Baba-oðlu, olaya müdahale etmek isteyen vatandaþlara ise “Bu adam tacizci” diyerek yaklaþtýrmadýlar. Darp edilen Aytaç E., saðlýk ekipleri tarafýndan hastaneye kaldýrýldý. Yaþananlar ise cep telefonu kamerasýna saniye saniye yansýdý.

Çýkmam diyen kiracýya, görülmemiþ zulüm! Bir kamyon kumla kapýya dayandý"GÖZÜMÜ AÇTIÐIMDA HASTANEDEYDÝM"

Yaþadýklarýný anlatan Aytaç E., “Ev sahibi ve oðlu beni yakaladý. Ben de ‘Ne oluyor’ dedim. Bana ‘Yürü lan’ diyerek silah gösterdiler. Daha sonrasýnda beni yere iterek vurmaya baþladýlar. Çevredeki insanlar müdahale etmek istediklerinde ise taciz olayý olduðunu söyleyerek insanlarý uzaklaþtýrdýlar. Ýnsanlarýn baðýrýþlarýný duydum ve bilincim kayboldu. O sýrada telefonum yere düþmüþtü, onu da aldýlar. Gözümü açtýðýmda ise hastanedeydim” dedi.

2016 yýlýndan bu yana ayný evde oturduðunu söyleyen Aytaç E., "Kira konusunda yaþadýðýmýz anlaþmazlýk nedeniyle arabulucuya vermiþler beni. Ben arabulucuya ‘O insanlarla buluþmak istemiyorum’ dedim. Çünkü beni daha önceki senelerde de tehdit etmiþlerdi. Bir seferinde ise bacaðýmý kýrdýlar. O olaylarýn da raporlarý mevcut. O zaman da mahkemelik olmuþtuk ve ben kazandým. Þu anda verdiðim kira 2 bin 250 TL. Ev sahipleri ise benden 8-9 bin TL kira istiyorlar. Ben onlara ‘Asgari ücretle çalýþtýðýmý biliyorsunuz, ben o parayý veremem. Niye üstüme geliyorsunuz’ dedim” diye konuþtu.

Ev sahibi-kiracý kavgasý! Kalbinden býçakladý, baþýnda bekledi

Olayla ilgili inceleme baþlatan polis ekipleri, dayakçý baba-oðulu gözaltýna aldý. Zanlýlardan Ali E., ifadesi alýndýktan sonra adliyeye sevk edildi.