Oncelikle merhaba,
Onumuzdeki sene A1 motosiklet ehliyeti icin kursa yazılacağım. Malum gunumuzdeki akaryakıt fiyatları yuzunden ve 125CC kategorisinde beğendiğim pek fazla model olmadığı icin elektrikli bir motosiklet alma kararı aldım. Markaların web sayfalarında dolanırken BMW motorrad Turkiye sayfasında CE 04 modeline denk geldim. Ozelliklerini incelediğimde cok beğendim. Hem pratiklik acısından hem de performans acısından başarılı bir motosiklet olduğu kanısına vardım. Motorun standart gucu 15 kW (20 bg), bunun yanında A1 ehliyet icin opsiyonel olarak 11 kW (15 bg)'e indirilebiliyor.
Fakat gunumuzdeki uretim sıkıntıları yuzunden taşıtların uretim sureleri ayları bulabiliyor. Bende ehliyet aldığımda hızlıca bir tane almak istiyorum. Fakat sahibinden gibi ikinci el satış sitelerine baktığımda motorun 11 KW'lık varyasyonunu bulamadım. Baktığım tum ilanlar 15 KW'lık varyasyonlardı. Kanunen 16 yaşında 11 KW'ı gecmeyen motorların kullanılması uygun goruluyor. Eğer 15 kW gucundeki varyasyonu alırsam ileride ciddi bir sorun ile uğraşmak zorunda kalır mıyım?