6 yılı aşkın suredir Adore Max Office Racing kullanıyorum. Fakat artık her yeri dokuluyor. Aslında tekrardan kaplatmayı duşunuyordum ama masa başında artık rahat edemediğimden dolayı yeni bir koltuk almaya karar verdim. Fakat alacağım koltuğun da bu şekilde uzun omurlu ve malzeme kalitesi acısından dayanıklı olması gerekiyor. Bunun haricinde bu koltukta yaşadığım en buyuk sorun bel yatma ayarının olmaması. Alacağım koltukta mutlaka arac koltuğu gibi koltuğun arka kısmının eğimi ayarlanabilmeli. Veya en azından sırt kısmı aşırı rijit olmamalı ki kullandığım koltukta olduğu gibi olculer arasında sıkışıp kalmayayım. Kilolu olmadığım icin her koltuğun bana uyacağını duşunuyorum. Butce konusunda esnek davranabilirim fakat 1000 lira altında olursa daha iyi olur, 2000 liraya kadar da onerebilirsiniz. Mutlaka alınmalı dediğiniz bir model varsa 3000 altına kadar onerilere acığım.
Şoyle bir model buldum, videodaki sırt kısmının esnek olması ve yapılan eğimde sabitlenebilmesi hoşuma gitti fakat uzun kullanımda ne olur bilmiyorum.
Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et