Merhabalar arkadaşlar, klima almak istiyorum fakat soğutma sistemleri hakkında pek bir bilgim yok. Klimayı takdırmak istediğim yer salon. Arcelikle iletişime gectim evime gelip keşif yaptılar 12000 BTU yeterli dediler fakat catı katında oturduğum icin diğer katlara gore aşırı sıcak ve soğutma bundan dolayı gec olmaktadır. Bundan dolayı 18000 BTU klima sececeğim uzun lafın kısası klimalar arasında arada kaldım. Bir marka Japon markası bir marka Turk markası. Arcelik halihazırda kullanıyorum ve cok memnunum. Servisi gayet iyi hesaplı. Samsung hic kullanmadım Japon markası olduğu icin icimde bir guven var. Ama hangisini almak daha mantıklı ve nedeni ile yazarsanız cok memnun olurum. Butceyi soracak olursanız bu klima fiyatlarının civarı.

Arcelik Ekolojik 18325 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı - Trendyol Arcelik Ekolojik 18325 A++ Ekolojik 18.000 Btu Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Arcelik 18340 18000 BTU A++ Sınıfı Prosmart Inverter Wifi Split Klima Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Arcelik 18340 18000 BTU A++ Sınıfı Prosmart Inverter Wifi Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

https://www.hepsiburada.com/samsung-ar18tshzhwk-ar9500t-a-18000btu-inverter-klima-pm-HB00000TWINQ?&wt_gl=cpc.6814.dsa.elk.mda-hero&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwraqHBhDsARIsAKuG ZeGI_PfPEpeBj9_UKtUHfC24_8sGNeOvyMHZzSPxh31SRaERX3 MFpDIaAm9qEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Samsung AR35 AR18TXHQASI/SK A++ 18.000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Fiyatı - Trendyol Samsung AR35 Silver AR18TXHQASI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Samsung AR18TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 18000 BTU Inverter Klima Fiyatı - Trendyol Samsung AR18TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Samsung AR18TXCAAWK/SK 18000 BTU Wind-Free Premium Plus Duvar Tipi Split Klima Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Samsung AR18TXCAAWK/SK 18000 BTU Wind-Free Premium Plus Duvar Tipi Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Samsung AR35 Silver AR18TXHQASI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Samsung AR35 Silver AR18TXHQASI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com