Merhaba Technopat sakinleri! Bendeniz apartmanda oturmakta olan bir oğrenciyim. Maalesef birkac aydır kulaklığımdan gelen ses oncesine gore bana oldukca duşuk geliyor. Belki de ses kartımdan kaynaklanıyordur bilmiyorum ama bu sorun olsa da olmasa da odama bir ses sistemi almak istiyorum cunku yazın gunluk kullanımda kulaklığı uzun sure takmak hem terletiyor hem de rahatsız ediyor.

Bu sebeple hem odamda film izleyip muzik dinleyebileceğim, hem de arkadaşlarımla bir etkinlik yapacak olursak sesi cok duşuk kalmayacak bir ses sistemi istiyorum. Butcem de 100-150 TL arası fakat değecekse 20-30 TL uzerine cıkabilirim.

Maalesef ses sistemleri ile ilgili bilgim dunden beri yaptığım araştırmalarımdan oğrendiğim kadarla sınırlı. Sizin hem daha bilgili olacağınızı duşunduğumden hem de seceneklerim arasında tuttuğum sistemlerin kullanıcısı olmanız ihtimalini goz onune alarak bu konuyu acıyorum.

Şimdiye kadar bulduğum secenekler şoyle:

Creative:
Creative SBS A120 Siyah Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri Creative SBS A250 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri Creative SBS A350 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri Creative Inspire T3300 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri Logitech:
Logitech Z213 Multimedia 2 + 1 Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri Logitech Z313 2+1 Speaker 25W Siyah 980-000413 Fiyatı Bunların arasından hangilerini tercih etmem gerektiğini, aralarındaki farkların neler olduğunu acıklarsanız cok memnun olurum. Şimdiden teşekkurler.