Arkadaşlar maksimum butcemiz 350 TL. Pek anlamıyoruz nasıl alacağımızı. Televizyonumuzun modeli gerekli mi bilmiyorum eğer gerekli olursa bakıp atacağım. Şu anlık sadece 42.5'' Sharp olduğunu biliyorum.
Aklımda yazınca direk bu modeller cıktı nasıldır emin olamadım. Ayrıca televizyonumuz Smart olmadığı icin şoyle Android TV tarzında bir şey almayı da duşunmuyor değiliz.
Xiaomi Mi Box 3 ve S modelleri varmış 4K verebilen yalnız televizyon 1080p. Bir de DreamStar Tribun var.
Arkadaşlar araştırdım IPTV'yi biraz daha. Sonradan pek mantıklı bir şey olmadığını farkettim. Şimdi yeni bir sorum olacak. Konu başlığı da duzelirse iyi olur. Biz şimdi 1080P 60 Hz'lik televizyonumuzdan yayın izlemek istiyoruz. D-smart kullanıcısıyız ama maclar yok maalesef. Şimdi biz bu macları en az donma şeklinde cok guzel cekebilecek bir şekilde şu kucuk kutu şeklinde uydulardan almak istiyoruz. Yalnız Android TV falanda var. Bizim ailede herkes İphone kullanıcısı ama anlamadık bu Android TV'yi kullanmak icin evde Android telefon mu gerekli?
Kısacası sorumuz şu. Android TV alırsak mac yayınlarını izleyebilir miyiz?