Merhaba,
İngiltere ve Fransa'da yayın yapan bazı haber programları (ve başka programlar da dahil) izlemek istiyorum. Orneğin İngiltere'de ITV Hub var ve bir suru programın farklı bolumlerini izleyebiliyorsunuz: Watch ITV live ucretsiz bir kanal fakat İngiltere'de olmanızı gerektiriyor.
Şu ana kadar iki yontem denedim: VPN ve Smart DNS.
VPN'e cok guvenemiyorum cunku her an her VPN'e yasak gelebiliyor ve hızlı VPN (Express VPN gibi) de pek calışmıyor Turkiye'de sanırım ve internet hızını duşurebiliyorlar ve ucuz da degiller tabii. Smart DNS yolunu keşfetmiştim. Smart DNS proxy var mesela (Smart DNS Proxy | Unblock Web Sites & Digital Media veya Unblock Streaming Services var aylık 5 dolar uyeliği var fakat biraz pahalı geldi, emin olamadım, bir de deneme suresi bittikten sonra hepsi aynı tarz mesajlar yolluyor. Guvenilir olmayabilirler diye duşundum.) Aslında surekli de izlemiyorum zaten, arada kafama estikce izlemek istiyorum. Dolayısıyla aylık 5 dolar gibi bir para verip izlemek fazla geldi.
Başka bir yontem var mıdır aklınıza gelen? Streaming sitelerine ozel bir servis olabilir vs. illa ucretsiz bir yol aramıyorum, ucretli de olur fakat aylık 5 dolardan daha ucuz olması tercihimdir acıkcası.
Teşekkur ederim.