Biliyorum biliyorum, bu konu zaten var diyeceksiniz ama verilen cevaplar tam olarak sorularımı cevaplamaya yetmedi.
Oncellikle, benim halihazırda hic fena olmaysn bir bilgisayarım var o yuzden sadece bu konsol değil. Ben daha cok bu konsol işini oyunlarımı ikiye ayırmak maksadıyla duşunuyorum. Hikayeli oyunlar konsolda, Online ve PC icin olan oyunlar ise PC de. Normal de bilgisayarım olmasa her turlu Series S'e biriktirim ama şu an bu cok buyuk bir uğraş gerektirir ve buna uğraş vermeye gerek bile yok halihazırda bilgisayarım var zaten.
Şimdi biraz daha sorularım var beni dinlerseniz sevinirim;
Cok fazla bir harclık almıyorum ve bazen ise maddi şeylerden tekrar ailem geri alıyor ve sonra tekrar veriyorlar falan, calkantılı bir maddi durumum var. O yuzden doğal olarak gozum daha cok Xbox One S'e donuk.
Ha bu arada evimde 4K bir monitor ya da televizyon yok aklınızda bulunsun.
Konsolu istememin bir sebebi ise konsollara biraz ilgi duymam.
1- Xbox One S'e halen oyunlar gelmeye devam edecek mi?
Şahsi duşuncem şudur, sonucta bu konsollar halen yeninin bir oncesi olduğu icin daha bir sure daha desteğe devam ederler. Ama somut bir bilgim yok. Mesela daha yeni diye tabir ettiğimiz Halo Infinite gibi hem AAA hem İndie oyunlar bu cihaza da gelecek mi? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
2- Xbox One S'de de 60FPS'i destekleyen oyunlar var mı ve deneyimleyenleriniz varsa AAA oyunlarda sabit 30FPS goze nasıl geliyor? Yeterli mi kotu mu?
Dediğim gibi cok FPS takıntılı biri değilim fakat bu konuyu merak etmekteyim. Malum AAA oyunlarda daha cok sabit 30FPS'ler de geziyormuş FPS. Ha bir de FPS demişken, grafikleri yeterli mi yoksa kotu mu? Yine grafik takıntılı biri değilim ama merak ediyorum bu tip şeyleri.
3- Gercekten de Xbox One X ile One S ile arasında oyle dağlar kadar fark var mı?
Donanım acısından yukseklikleri az cok biliyorum fakat sizce gercekten de 1000 - 1500 TL daha fazla biriktirmeme değer mi? (benim tarzımda hem PC hem konsol oynacak biri icin). Malum butcede bir tık sıkıntılı. (Oğrenciyiz sonucta )
Şimdiden sorularıma cevap verdiğiniz icin teşekkur ederim.
Sağlıcakla kalın