Merhabalar, şu an elimde bir adet Xbox Series X var. 2 adet 9. nesil kol var, babamla konuştum. Şu an bir kişi ile PS5 cdli versiyon 2 adet kol 9 ay kullanılmış. Turkiye garantisi var, bende ise 6 ay kullanılmış Turkiye garantisi olan 2 adet 9. nesil kol var. Bununla ikisini takas etmek mi mantıklı? Ek olarak şu an kuzenimden odunc aldığım PS5 bende ve oynuyorum. Gamepad'e alışmak cok zor ve DualSense cok rahatsız geliyor. Xbox gamepad daha rahat geliyor ama oyun bakımından PS5 daha iyi ama cok pahalı ve her ay oyuna para veremem. O kadar fazla param yok, her ay 600 700 TL verecek kadar yoksa Xbox'ı satıp iPhone 13 almak mı mantıklı? (şu anki telefonum Samsung S9+) şunu da belirteyim bir adet PC im var ozellikleri şoyle:
RTX 3060 12 GB.
i5 10400F.
120 mm sıvı soğutma.
16 GB 3200MHz RAM.
512 GB M.2 SSD.
ASUS B560 anakart.
Bunların hepsini goz onune aldığımızda PS5 mi alayım yoksa Xbox Series X bendemi kalsın yoksa Xbox'ı satıp iPhone 13 mu alayım?
Bir de şu var babam sadece telefon icin para katarım dedi. PS5 icin sattığım para kadar babam ustune para katmıyor.
İsterseniz ilanı da buraya bırakıyorum:
Xbox Series X Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz Xbox Series X konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli odeme secenekleriyle sahibinden.com'da
www.sahibinden.com