Arkadaşlar merhaba;
Xbox One X konsolum var. 4K oyun oynamak icin LGNANO916NA 4K TV aldım. TV'im yokken konsolu Samsung'un eski bir monitoru ile HDMI/VGA cevirici yardımı ile sorunsuz oynuyordum. TV aldığımda konsolu TV'ye bağladım ve TV konsolumu direk tanıdı. Ancak 2 saniye sonra aşağıda eklediğim resimdeki uyarıyı verdi(eklere bakınız). Uyarıdaki tamama basınca TV ayar yapmaya calışıp 5 sn sonra sinyal yok uyarısı veriyor. TV'de 4 HDMI giriş var hepsinde ayrı ayrı denedim bazı girişlerde direk sinyal bile alamadı. İki ayrı HDMI kablom var ikisinde de aynı hatayı veriyor. Sonrasında konsolu eski monitore takınca Xbox'un acık olduğu gorebiliyorum. Var mıdır bilen, başına gelen? Bir ayar mı eksik ya da konsolun 4K cıkış sorunu mu var? Şimdiden cevaplarınız icin teşekkur ederim.
Arkadaşlar sonrasında konsolum guvenli modunda acılış yaptım. Guvenli modda konsol calışıyor. Xbox ayarlarından kalite 720p ye kadar yukseliyor. Hd ve ustu goruntu kalitesi ayarlamaya calışınca goruntu ve sinyal gidiyor. Tv mi arızalı yoksa konsol mu? Cozemiyorum.
Arkadaşlar sonrasında konsolum guvenli modunda acılış yaptım. Guvenli modda konsol calışıyor. Xbox ayarlarından kalite 720p ye kadar yukseliyor. Hd ve ustu goruntu kalitesi ayarlamaya calışınca goruntu ve sinyal gidiyor. Tv mi arızalı yoksa konsol mu? Cozemiyorum.
Dosya Ekleri 20220325_231659.jpg 132,7 KB · Goruntuleme: 25