Biliyorum bu konsol bolumlerinde cok fazla soru ve konu attım. PlayStation'u olsun Xbox'u olsun. Ama bu sefer biraz daha ciddi duşunuyorum.

(Not: Biriktirdiklerimi ikinci elden almayı duşunuyorum).

Şimdi ilk başta soyluyeyim. Ben 15 yaşındayım iş yerimize gidip bazı işlere falan yardım ediyorum. Karşılığında aylık toplam 400 lira alıyorum. Kendimi ufak bir boşluk havasında hissettiğimden ve hayatımda hic Xbox deneyimim olmadığından ve bazı insanların ovmeside sonucunda icimdeki heves arttı. Ve biriktirmeye karar verdim.

Gorduklerime gore o en fazla 9 aylık bir biriktirme şeması cizdim aklımda. Ama modeller ve gelecekleri hakkında birazcık kafam karıştı.

Kısaca duşunduklerim.

Xbox One: Bu cok duşuk ihtimal cunku eskidiğinden endişem var. Ama ucuz ve halen duşunmuyorum değil. Fikirlerinizi veya deneyimlerinizi yazın belki tekrar duşunebilirim.

Xbox One S/X: Evet en guclu duşunduklerimden biri bu ikisi. S daha ucuz ama oyunlardaki performansından yeterli bilgiye sahip değilim. Eğer elinizde varsa Xbox One S'den aldığınız performansı ve deneyimlerinizi yazarsanız daha iyi karar verebilirim. Malum One S daha uygun. Xbox One X'de benim kafamı karıştırdı o da guclu duşunduklerimden. Malum o da bayağı sağlam.

Xbox Series S: Bunun ikinci elleri bazı One X'inkiyle aynı para. Bu ise daha guclu ve en yenilerinden olduğundan bunu da duşunuyorum.

Aslında şoyle de bir fikrim var. Başta Series S'e biriktirerek başlayacağım. Fakat eğer Xbox Series S'lerin fiyatları bir daha artarsa Xbox One S/X'lerden (buyuk ihtimal Xbox One X'e) birine biriktirebilirim.

Lutfen fikirlerinizi ve deneyimlerinizi yazmaktan cekinmeyin.

Sağlıklı gunler.