CS:GO'da rekabetci oynuyorum ve hic arkadaşım yok oyle rastgele dalıyorum maclara. Hic arkadaşım olmamasına rağmen durumumu da cevrimdışı gosteriyorum hep. Cevrimdışı gozukmeme rağmen dun lobi daveti geldi ve maca cağırdılar beni. Bunlar beni cevrimdışıyken nereden gorduler diye duşunurken sanırım son oynadığım maclardan kişiler olabilir diye duşundum. Orada biliyorsunuz son oynadığınız kişiler diye liste var.

Davete gidecektim ama once size sormak istedim bu yuzden gitmedim. 1.si beni maca lobiye nasıl cağırdılar cevrimdışı gorunmeme rağmen? 2. si asıl sormak istediğim o lobiye gittiğimde eğer takımımda 1 hileci olursa ve kısa surede de VAC ban yerse, lobiye girdiğim icin macları kazanırsak aldığım ranklar gecersiz mi olacak?
Ben bu yuzden CS:GO'da kimseyle arkadaş olmuyorum. Adamın biri yazmış mesela forumda, bir arkadaşım maclarda hile kullanmış ve benim haberim yok diyor sonra kol gibi rank duşmuş ta gumuşlere kadar.

Yani arkadaş olarak kimseyi eklemeyeceğim kesin de acaba lobi davetlere gidersem bir sıkıntı olur mu? Lobide takımda bir hileci olursa beni olumsuz etkiler mi bu durum?