Merhaba, direkt konuya gireyim son zamanlarda CS:GO oynamaya başladım ve neredeyse PC başında yıllarca zaman gecirmeme rağmen FPS oyunlarında berbatım cunku ilk PC'ye sahip olduktan beri yani 2012 yılından beri arcade, simulasyon karışık yarış oyunları oynadım ve daha 2 ay once ilk defa CS:GO'ya başladım ve berbatım asla alışamam hic rahat değilim.

Evet az once de dediğim gibi PC platformunda FPS veya fare ile oynanan oyunlara hic ama hic alışık değilim. Fakat mobil FPS oyunlarını 6-7 yıldır oynuyorum oynadığım oyunlarda jiroskop olduğu icin ve 4 parmak oynadığım icin o şekilde alıştım hatta bircoğunuz dalga gecebilir lakin PUBG Mobile de S17 eşli birinci şahıs orta doğu sıralamasında 1. bile olmuşluğum var. (sezonu 27. sırada bitirdim hepiniz guleceksiniz lakin gercekten sıralamaya girmek hic ama hic kolay değil)

Yani anlayacağınız uzere gamepad ve jiroskop ile iyi şekilde oynayabilirim gibi CS:GO icin uygun olan jiroskop desteği ve PC'ye uyumlu mumkunse 500-700TL arası gamepad var mıdır?

Neden bu kadar uzattım derseniz cunku birileri cıkıp gamepade alışmakda zor jiroskoba alışmakda zor diyeceği icin alışık olduğumu anlatmak icin yazdım.

Herkese teşekkurler.