Rekabetcide ilk defa yanlışlıkla kendi takım arkadaşımı oldurdum, ilk kez boyle bir şey oldu. T takımındaydık ve elin bitmesine sanırım 40-50 saniye kalaydı ve benimle beraber birisiyle CT Base'ye daldık ve rakip bir anda karşımıza cıkınca yanlışlıkla hem kendi arkadaşımı, hem de rakibi oldurdum aynı anda. Yabancı biriydi ve seni mahvedeceğim yazdı(ceviriden baktım) ama raporlamadı. Hatta bir sonraki el bu adam ve bizim takımdan diğer birisi birbirlerini vurdular bilerek ve bu adam yine bir takım arkadaşı tarafından olduruldu ama bu seferki bilerekti.
Sormak istediğim bu yanlışlıkla yaptığım şey beni nasıl etkiler. Hesabıma 500 TL falan yatırdım ve hesabımı onemsiyorum. Sonucta bu bir oyun ve yanlışlıkla oldu da ileride yine aynı olayı yaşarsam hesabım ileride oyunbozanlık'tan 'kalıcı' şekilde kapanma olasılığı var mı? Sureli olsa sıkıntı yok beklerim de bu sebepten oturu yanlışlıkla olan şeylerde kalıcı bir yasaklama yaşar mıyım ileride?
Bir konuda birisi 'verilecek ikinci bir kucuk Overwatch yasaklamasının hesabınızda kalıcı bir yasaklamaya donuşeceğini aklınızda bulundurun' yazmış bu canımı sıktı
Mesela gecen bir takım arkadaşım ben bombayı cozerken geldi beni oldurdu edo olmak icin ama ben karşılık vermedim!