Uzun yıllar sonra hikayeli oyun oynamaya karar verdim. Metro Exodus'u oynadım ve cok sevdim. Witcher 3 cok iyi oyun gibi gozukse de tarzı değişik geldi icin alışamadım ve bıraktım. İtem toplamak falan cok yabancı gelmişti. Bir cok kez denedim sevemedim Witcher'ı. Sonra titanfall 2 onerdiler. Hayatımda oynadığım en kotu oyunlardandı titanfall 2. hikayeli oyunlara tam tekrar kusmek uzereydim.
Detroit: Become Human oynadım ve ilk defa hikayeli oyun bu kadar cok sevdim. Oyun resmen beni icine cekti, olayları hissettirdi. İlk defa bir oyunda karmaşık duygular yaşadım. Ama RDR2 tarihin en iyi oyunu diyorlar. Cok fazla ovuyorlar. RDR2'yi hic denedim, Turkce dil desteği olmadığı icin. Detroit: Become Human'dan daha mukemmel bir oyun nasıl olur bilemiyorum. Gercekten RDR2 eğer bu oyundan iyiyse nasıl muhteşem bir oyundur tahmin edemiyorum.
Sizce RDR2, Detroit: Become Human'dan daha mı iyi? Yoksa cok farklı tur, sevemeyebilir miyim? GTA'da boş dolaşmayı severdim ama gorev yapmayı hic sevmeyen birisiyim.