Merhaba. Benim yaklaşık 2 3 hafta once Cinli biri (gelen e-postaların dilinden anladığım kadarıyla)Epic Games, Steam ve Valorant hesabımı caldı. Valorant hesabımı ve Epic Games, Steam hesaplarımı zor da olsa kurtardım. Yaklaşık 1 hafta sonra da GTA V oynamak istedim ve GTA V indirdim. İndirdiğimdr social Club hesabıma giriş yapmamı istedi normal olarak ve giriş yapmayı denedim fakat bir turlu giriş yapamadım. Hatayı cevirdiğimde ise bana Steam hesabınızı linklediğiniz hesabınızla giriş yapmam gerektiğini soyledi. Birkac deneme daha yaptım ve olmayınca e-postama bakmak istedim. Şifre ve e-postamı değiştirmek icin Cince bir e-posta gelmişti. Değiştirilen e-posta ile giriş yapmayı deneyincede hesabın ban yediğini gordum. Kara listeye alınmış ve benim hicbir alakam yok. Bunu Rockstar Games desteğine anlattım ve 4 gundur geri donmediler. Steam hesabım linklendiği icin başka hesap acıpta oynayamıyorum cok sacma. Ne yapabilirim hesabımı kurtarmak icin bir oneriniz var mı? Ucuz bir oyun da değil 70 TL'ye almıştım fakat şu an yaklaşık 400 TL.