Origin Şifre Değiştirme Sorunu email geliyor basıyorum.
Kod:Panoya kopyala
Hi AmudcuMemo, Bu e-postayı almanızın sebebi, birisinin bu adresle bağlantılı olan hesaba giriş yapmaya calışması ve şifre hatırlatma talebinde bulunmasıdır. Eğer bunu siz talep ettiyseniz ve şifrenizi sıfırlamak istiyorsanız, lutfen aşağıdaki bağlantı adresine tıklayın. Eğer tıklanmıyorsa, lutfen adresi kopyalayıp tarayıcınızın adres satırına yapıştırın Hesabınız hakkında sorularınız veya yardıma ihtiyacınız varsa, lutfen support.ea.comadresindeki destek merkezini ziyaret edin. İctenlikle, Origin Takımı If you need technical assistance, please contact Origin Help. To unsubscribe or otherwise manage your email preferences, visit origin.com/ie/account. EA may retire online features 30 days after notice has been posted toEA Games UK - Electronic Arts. PRIVACY POLICY: Our Certified Online Privacy Policy gives you confidence whenever you play EA games. To view our complete Privacy Policy, go to privacy.ea.com or write to: Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065. © 2012 Electronic Arts Inc. All Rights Reserved.

a

Geliyor tıklıyorum ama yine şifre kurtarma sayfası geliyor. Yardım edin lutfen.
https://signin.ea.com/p/web/resetPassword?execution=e1260612879s1 burası geliyor.