Steam'den topluluk banı yedim 2 gun once hicbir şey yoktu e-postamı değiştirdiğimi unutup sabah hesabı kilitlemiştim (e-postayı uyumadan once değiştiğimi unuttum) sabah hesabı kilitledim sonra hatırladım e-postayı taşıdığımı actım kilidini ve ayın 28'inde 00:00 da hesap ban yedi. Steam desteğe yazdım ilk e-postayı her turlu bilgiyi kartın son 4 hanesi adres fatura adresi vs her bilgiyi verdim. Daha sonra CD key etkinleştirmişim hesapta benim haberim yok onu istediler ama yok bilmiyorum bir ara internette beleş reklam izleyerek oyun keyi veriyorlardı ondan bahsediyorlar galiba demedim ama bunu veremedim sonra Steam cuzdan kodunun telefonla fotoğrafını istediler ama bayağıdır yuklememiştim ve faturayı bulamadım. İnternetten Papara uzerinden aldığım dekont fatura vs gosterdim ama hesabın sahipliğini hala doğrulayamıyoruz dediler her turlu adresi verdim. Ama doğrulayamadıklarını soylediler ve CD key ya da Steam cuzdan kodu fişinin fotoğrafını atmazsak bir şey yapamayacaklarını soylediler hesabın icinde bir ton oyun var ve 1000 saatten fazla saat olan CS:GO hesabı var ve hicbir şey yapılmıyor o kadar sacma bir sistem ki sırf tekrardan oyun alsınlar para kazanalım diye yapıyorlar... Tam bir rezalet. Nasıl cozeceğimi hala bilmiyorum.

Dosya Ekleri Screenshot_5.jpg 90,7 KB · Goruntuleme: 76