Merhaba arkadaşlar,
Şuan Steam alışverişlerim icin KuveytTurk'un banka hesabına bağlı olarak veriği Maestro kartı kullanıyorum bildiğiniz maaş kartı diyebilirsiniz bankamatik kartı yani. Kredi kartı gibi Mastercard yada Visa olmayınca Steam de kullanma imkanı yok ancak Paypal Maestro kabul ettiğniden once ona ekleyip Paypal'ı da Steam' e ekleyerek kullanabiliyorum.
İyi guzel sorun yok gibi gozukse de Paypal'ın kur cambazlığı olsun KuveytTurk'un guvenlik onlemleri (!) olsun bezdirdi acıkcası.
Mesala gecen az once 5 Usd' ye GTA aldım arkadaşa 11.18 olarak cevirdi kuru Paypal vay anasını dolar 2,23 olmuş da haberim yok ( 1 tl fark az gelebilir şuan ama 50 usd lik alışverişlerimde yaşadım asıl sorunu) bunla kalsa iyi KuveytTurk ne hikmetse 11.28 i 11.50 dir 11.40 dır kafasına gore geciyor hemde 2-3 gun sonra canları ne zaman isterse bu 2-3 gun icinde hic bir alışveriş yapamıyorum. Paypal ABD den yaptığı icin işlemi guvenlik (!) onlemiymiş. Bende kendime alamadım oyunu ne yazık ki indirim de bitti.
Niye KuveytTurk kullanıyorsun demeyin işletim ucreti almadığı icin karttır hesaptır hic para odemedim şimdiye kadar ama zaten kurdan koparıyorlar parayı
Uzunca da olsa dertlerimi anlattım KuveytTurk'ten kart almayı duşunen arkadaşlara yardımı olur belki almazlar. Ben de araştırdım bana uygun Paybyme kartı buldum acaba forumda kullanan var mı ? Steam'de bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar.