Merhaba yakın zamanda Horizon Zero Dawn'ı eneba uzerinden Steam CD key olarak satın aldım. Ve alırken de bunun complate Edition olduğu belirtiliyordu. Her neyse oyuna başladım ve bazı ek iceriklerin olmadığını duşundum sıkıntı basitti, complate Edition uzerinde yazan kıyafetleri bulamıyordum onun haricinde bana satılan şeyin complate Edition olduğundan ve dolandırılmadığımdan da eminim. Ek iceriğimi nasıl bulurum bana yardım eder misiniz?

Aes2000sTR dedi:
Merhaba yakın zamanda Horizon Zero Dawn'ı eneba uzerinden Steam CD key olarak satın aldım. Ve alırken de bunun complate Edition olduğu belirtiliyordu. Her neyse oyuna başladım ve bazı ek iceriklerin olmadığını duşundum sıkıntı basitti, complate Edition uzerinde yazan kıyafetleri bulamıyordum onun haricinde bana satılan şeyin complate Edition olduğundan ve dolandırılmadığımdan da eminim. Ek iceriğimi nasıl bulurum bana yardım eder misiniz?
Genişletmek icin tıkla...

Digital artbook da varmış onu da buldum

Aes2000sTR dedi:

Digital artbook da varmış onu da buldum
Genişletmek icin tıkla...

Evet bir şizofren gibi kendine yanıt vermek garip olsa da cozumu buldum size şimdi silah ve kostumleri nasıl bulduğuma ait linki atacağım bu videoda nereden alınacağını gosteriyor kostum ve silahlar icin: Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Digital artbookun nasıl bulunacağını ise resim olarak attım. Ve packler de ilk tuccardan alınıyor onu da ilave edeyim. Ayrıca Dlcnin nasıl aktive edileceğini YouTubeda bulabilirsiniz iyi oyunlar.

Dosya Ekleri IMG_6144.jpeg 81,3 KB · Goruntuleme: 19

IMG_6143.jpeg 61,4 KB · Goruntuleme: 19

IMG_6146.jpeg 29,5 KB · Goruntuleme: 2