Oncelikle ilk defa boyle bir paylaşım yapacağım icin bağlantı durumunu bilemediğimden hem kendi Drive bağlantımı hem de orijinal mediafire bağlantısını ekliyorum. Dosya aynı dosya. Virus taraması yapıldı sorun yok. VirusTotal sonucu altta belirtilmiştir. (Ne hikmetse aynı dosyayı kendi Drive'ıma yuklediğimde 1/60 sunucudan biri tehdit olarak algıladığı icin bağlantıyı sildim. PC'mde Kaspersky Total yuklu ve sorun olmadığı halde upload yaptığım icin olabilir.)

Uzun zamandır kullandığım Kaspersky Total ile yaptığım tarama sonucu:

Gelelim yama yuklemeye.

İndirip. RAR'dan cıkardığımız klasorde 1 dosya mevcut bu dosyayı kopyalayıp Steam oyunlarının kuru olduğu dizinde oyunun ilgili klasorunun icine "kopyala/yapıştır" yapıyoruz. Bu kadar. (orijinal oyun dosyasını yedekleyebilirsiniz. Gerci Steam uzerinden "Oyun Dosyalarının Butunluğunu Doğrula" dediğimizde de orijinalini bulup yukluyor ama neyse, oyle uğraşmamak icin yedekleyebilirsiniz.)

Oyunu direkt indirip (Steam) oyuna yama yapmayın. Boyle bir durumda bende siyah ekran verdi. Once oyuna başarılı şekilde giriş yapın. Garanti olsun diye Tutorial ya da New Game ile başlayıp kaydedin, cıkın. Sonra yamayı yapın.

Eğer herhangi bir şekilde siyah ekran alırsanız şu adımları yapınız:
Oncelikle Steam ile "Oyun Dosyalarını Doğrulayınız." Oyuna girişte "Loading" ekranından sonra siyah ekran veriyor. Alt+Tab yapıp masaustune donup, tekrar Alt+Tab ile oyuna geri donun. Duzelmedi ise oyunun kurulu olduğu dizinde oyun .exe dosyasına sağ tıklayıp "Yonetici Olarak Calıştır" secerek oyuna girin.
Sorun hala devam ediyor ise kesin cozum:

Başlat tıklayıp "Dosya Gezgini" yazıyoruz.​
Cıkan sonuclardan "Dosya Gezgini Secenekleri" seciyoruz.​
Gelen pencerede "Gorunum" sekmesinde "Gizli Dosya, Klasor ve Suruculeri Goster" işaretleyip "Uygula" ve "Tamam" deyip pencereyi kapatıyoruz.​

Gizli klasorlere erişim sağlamayı actığımıza gore aşağıda belirtilen dizine gidiyoruz. Kapalı olan kısımda sizin oturum adınız olacaktır.

AppData klasoru gorunur şekilde, klasore giriş yapıyoruz.

Klasor icindeki tum dosya ve klasorleri siliyoruz. Komple silin.

Daha sonra oyuna tekrar giriş yapıyoruz. -Turkce yama yuklemden- Oyun bir kere İngilizce acıldıktan sonra sıkıntı yok zaten. Turkce yama işlemini tekrarlıyoruz. Herkeste hata cıkmayabiliyor. Ben yaşadım. Turkce yama yapılmadan da siyah ekranda kalabiliyor, ben cozumunu bu şekilde buldum.
Sorunun devam etmesi halinde maalesef oyunu Steam ile silip tekrar indirmek gerekiyor. İndirdikten sonra AppData klasorunu oyuna girmeden once silmeyi unutmayın. İyi oyunlar.

Surprizbozan: İlk bakış, ilk reaksiyon Daha Tutorial kısmını bitiremedim 8,1 Saat oldu. Bu nasıl oyun arkadaş, populasyonun doğum kontrolune kadar ayar yapıyoruz arkadaş bu kadar da olmaz.

Yama kaynağı.

Duzenleme: VirusTotal sonucları.
Dosya Yukleme Sonucu.

Bağlantı Taraması Sonucu:
MediaFire Bağlantısı Sonucu.