Merhaba, Ubisoft Paris'in 2003 yılında cıkardığı fakat hak ettiği ilgiyi gormeyen XIII'un cevirisiyle karşınızdayım. Oyunun 2020'de Remake'i cıkacağı icin sevincten ve heyecandan boyle bir ceviri yapmak istedim, ceviriyi sadece ben yaptım. Oyun hakkında ufaktan bir bilgi vermek gerekirse, 2003 yılında cıkmış bir Stealth-Action FPS. Grafik ve hikaye anlatımındaki farklı tarzı cok dikkat cekiyor, her şey bir interaktif cizgi romanmış gibi yapılmış. Zaten hikayenin orjinali de Belcikalı "XIII" adlı cizgi romana dayanıyor. Yeni oyuna başladığınızda cizgi roman tarzı ara sahnelerle başlıyor oyun. Ara sahnelerden sonra da oyun, sahilde hafıza kaybıyla uyanan, ve kendisine "13" diye hitap edilen bir adamın kontrolunu bize vererek başlıyor. Daha fazla spoiler vermek istemiyorum cunku oyun aşırı hikaye ağırlıklı. Bu yuzden ekran goruntulerini az tutuyorum.
Oyunu GoG'dan satın alabilirsiniz. GoG surumuyle denedim sıkıntısız calışıyor. Bir sorun yaşarsanız oyun hakkında veya ceviriyle muhakkak yazın, elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım. Detaylı acıklamalar zip icindeki "Beni Oku"da yazıyor.
İndirme Linki
Dosya Ekleri 64691700af305e7dd2333dc9fa736caf.png 53,1 KB · Goruntuleme: 33
280dddcdfca230fbfa6ba2706af4410a.png 26,1 KB · Goruntuleme: 36