Herkese merhaba, bugun kendi ihtiyacımdan dolayı RE3 Remake icin bircok Turkce yama tekniği denedim ve birinde yamayı kurmayı başardım. Bu sorunu yaşayan cok fazla kişi olduğunu fark ettim ve bilgilerimi sizlerle paylaşmaya karar verdim. Dilerseniz rehberimize gecelim.

Gerekli Dosyalar

Fluffy Manager
Turkce Yama

Turkce yamanın VirusTotal sonucları:
VirusTotal VirusTotal
www.virustotal.com

Kurulum aşamaları

Aşama 1

Nexusmods'tan indirdiğimiz Fluffy Manager'ı klasore ayıklayalım. Ayıkladığımız klasorun icinde yer alan "Modmanager" yazılımını calıştıralım. Acılan pencerede oyunumuzu -Resident Evil 3 Remake- secelim. Sağdaki menuden Choose game folder seceneğini ve ardından da Choose the game's executable seceneklerini sectikten sonra oyunun kurulu olduğu yerden "re3.exe"yi secelim.
Aşama 2

İndirmiş olduğumuz Turkce yama dosyasını arşivden cıkartmadan Belirtmiş olduğum konuma taşıyın.
Modmanager'a geri donup sağdaki menuden Mod list ve ardından da Refres mod list seceneklerine tıklayın. Daha sonra biraz daha solda yer alan seceneklerden Text seceneğine tıklayın. Acılan yeni menude yer alan Turkce Yama seceneğine tıklamanızla Turkce yama kurulumu başarıyla tamamlanmış olacaktır. Daha sonrasında Dilerseniz soldaki menuden Launch Game seceneğine tıklayarak ya da direkt olarak kutuphanenizden başlatarak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Not: Turkce Yama seceneğine tekrar tıklayarak yamayı devredışı bırakabilirsiniz.

Kapanış

Aşamalar bazılarınıza karmaşık gelebilir, anlıyorum. Herhangi bir sorununuz olursa bu rehberin altında buluşalım. Ayırca talep olması durumunda daha kolay anlaşılması icin video da hazırlayabilirim. Umarım ihtiyacınızı karşılayabilmişimdir. Bir sonraki rehberde goruşmek uzere...